- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
De van :)
Nekem is ilyen kártyám van, nekem is alaplapi integrált hangkari.
A doboz hátulján az összekötési rajzon is ott van az a kis kábel, az a neve, hogy ''SoundCard/Motherboard audio inconnector''.
Na ennek az egyik végét rádugod magára a tv tuner kártyára (nem a hátuljára), a másik végét pedig a hankártya AUX csatlakozójára. Ha nem tudod melyik az, megnézed az alaplap manualjában, hogy mi hol van, én is ott néztem meg, nekem bent van a videokarim alatt, alig tudtam betuszkolni.
Mondjuk ha ezt nem találtad volna meg, egyáltalán nem lenne hang.
mod: igen, próbáld meg, amit simonzé írt, alapból nekem pl. nincs benne az AUX a hangerőszabályozóban (az más téma, hogy nekem van Mixerem és azt használom)
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
Nem driver problem.
majdnem 1 hete vettem ilyen karit, nekem is volt ilyen, hogy nem tudtam szabályozni a hangerőt, aztán átlöktem az ''Audio Out''-ot AUX-ra, és azóta működik, tudom a hangerőt változtatni távirányítóval is.
Arra gyanakszom, hogy a tv tuner és a hangkari között átvezető audio kábellel van vmi gáz. Rosszul kötötted be esetleg? :F
Ja és arra is figyelj, hogy a windowsos hangerőszabályozóban (vagy ha van a hangkaridhoz külön mixer, akkor abban) engedélyezni kell az AUX-ot (nálam A / V-nek van jelölve).
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest