Keresés

Aktív témák

• BLiNk3r

senior tag

válasz pschio #11 üzenetére

De van :)
    Nekem is ilyen kártyám van, nekem is alaplapi integrált hangkari.
    A doboz hátulján az összekötési rajzon is ott van az a kis kábel, az a neve, hogy ''SoundCard/Motherboard audio inconnector''.
    Na ennek az egyik végét rádugod magára a tv tuner kártyára (nem a hátuljára), a másik végét pedig a hankártya AUX csatlakozójára. Ha nem tudod melyik az, megnézed az alaplap manualjában, hogy mi hol van, én is ott néztem meg, nekem bent van a videokarim alatt, alig tudtam betuszkolni.
    Mondjuk ha ezt nem találtad volna meg, egyáltalán nem lenne hang.

mod: igen, próbáld meg, amit simonzé írt, alapból nekem pl. nincs benne az AUX a hangerőszabályozóban (az más téma, hogy nekem van Mixerem és azt használom)

[Szerkesztve]

• BLiNk3r

senior tag

válasz pschio #6 üzenetére

Nem driver problem.
    majdnem 1 hete vettem ilyen karit, nekem is volt ilyen, hogy nem tudtam szabályozni a hangerőt, aztán átlöktem az ''Audio Out''-ot AUX-ra, és azóta működik, tudom a hangerőt változtatni távirányítóval is.
    Arra gyanakszom, hogy a tv tuner és a hangkari között átvezető audio kábellel van vmi gáz. Rosszul kötötted be esetleg? :F
    Ja és arra is figyelj, hogy a windowsos hangerőszabályozóban (vagy ha van a hangkaridhoz külön mixer, akkor abban) engedélyezni kell az AUX-ot (nálam A / V-nek van jelölve).

Aktív témák