- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
De van :)
Nekem is ilyen kártyám van, nekem is alaplapi integrált hangkari.
A doboz hátulján az összekötési rajzon is ott van az a kis kábel, az a neve, hogy ''SoundCard/Motherboard audio inconnector''.
Na ennek az egyik végét rádugod magára a tv tuner kártyára (nem a hátuljára), a másik végét pedig a hankártya AUX csatlakozójára. Ha nem tudod melyik az, megnézed az alaplap manualjában, hogy mi hol van, én is ott néztem meg, nekem bent van a videokarim alatt, alig tudtam betuszkolni.
Mondjuk ha ezt nem találtad volna meg, egyáltalán nem lenne hang.
mod: igen, próbáld meg, amit simonzé írt, alapból nekem pl. nincs benne az AUX a hangerőszabályozóban (az más téma, hogy nekem van Mixerem és azt használom)
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Próbáld a következőt:
Start menü/Programok/Kellékek/Szórakozás/hangerőszabályzó
Ezen belül: Beállítások/Tulajdonságok
Itt pipa a ''Felvételhez'' mellé, itt minnél több bemeneti eszköz mellé tégy pipát. Aztán indulhat a játék: Bekapcsolt TV progi mellett kezd el egyesével felvenni/visszaállítani a csúszkákat. Valamelyik valszleg befolyással lesz a hangerőre.
Nem figyeltem, az mp3 lejátszás, játékok, filmek hangereje normális? Ha nem, akkor a kimenő hangerőket kellene állítgatni. -
amargo
addikt
te hol vetted a kártlyádat?
a dobozán van egy jól látható ábra(azt tették rá, hoyg megnézd!), hogy a kártyán rajta van az ávezető kábel! nem kivül kell össze dugni! (miért adták hozzá az audió kábelt szerinted pulszban? )
hihetetlen, egyáltalán elolvastad amit írtam, vagy csak rávágtad, hogy faßágot írok? -
Sipi
addikt
Pl. duplaklikk a system tray-en lévő hangerőszabályzó-ikonon, vagy Control Panel, Sound..., ott ahol a hangerőt lehet húzgálni, Advanced, vagy valami hasonló.
Driverben nem tudok semmit, ilyen kártyám nincs. De lehet, hogy jobban jársz, ha a hozzá adott CD-t szép ívben elteszed, és a honlapról próbálsz letölteni egy drivert.
Sipi -
pschio
őstag
hangeverot hol inditom el?
amugy ha minden igaz itt vagy 3 driver ugyanarra a kartyara es nem vagom hogy melyik kene! mellesleg a telepitoben az egyik feltett kerdesnel is tok hulyeseget ir ki mert:
ha ilyen meg yilyen kartyad van akkor valkaszd ezt meg ezt de ha ilyen akkor meg a masikat majd mind2 helyre ugyan az van irva szoval akko rhogy is van ez? -
amargo
addikt
a kártya nem pci os buszon kommunikálja a hangot.
az alaplapi hankártyának egy értelmes rászébe dubd be, mondjuk a line-in be és a progiba azt kell kijelölni.
nekem pl cd-inben van, akkor a cd-in-t jelölöm ki. ha nem tudod a hangerőt használni, akkor rosszat választottál ki, addig játsz vele, amíg jó nem lesz! :)
ui: a kártyához adtak, egy audió kábelt, azt kell az alaplapi hangarinak a bemenetébe tenni.
amargo -
BLiNk3r
senior tag
Nem driver problem.
majdnem 1 hete vettem ilyen karit, nekem is volt ilyen, hogy nem tudtam szabályozni a hangerőt, aztán átlöktem az ''Audio Out''-ot AUX-ra, és azóta működik, tudom a hangerőt változtatni távirányítóval is.
Arra gyanakszom, hogy a tv tuner és a hangkari között átvezető audio kábellel van vmi gáz. Rosszul kötötted be esetleg? :F
Ja és arra is figyelj, hogy a windowsos hangerőszabályozóban (vagy ha van a hangkaridhoz külön mixer, akkor abban) engedélyezni kell az AUX-ot (nálam A / V-nek van jelölve). -
Sipi
addikt
-
pschio
őstag
eszrevettem ha a winfast progijaba barhogy allitom a hangero semmi nem valtozik se a taviranyitoval se manualisan
meg a mute se mukodik! gyanitom driver problem van
ujrarakom -
pschio
őstag
nem nem atkotessel megy a hang a line in-be! a tv tunernek nincs a hatuljan audio kimenet csak egy svideo egy fm meg egy tv csatlakozo. gondolom pci buszon keresztul megy a hang es ugy dolgozza fel kulon es nem line in.
alaplapi hangkartya van sises sis 7012!
elkepzelesem sincs mit lehetne tenni de probalgatom allitani a line in meg az uxos menut hatha osszejon valami!
koszi
[Szerkesztve] -
DopeBob
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28038&arc=f[/L] tedd fel itt a kérdést, szerintem elobb választ kapsz
-
Sipi
addikt
Bár nem derül ki, milyen hangkártyád van, plusz hogyan megy a tunerből a hang a hangfalba, felteszem, hogy emebből line-outon át megy egy átkötőzsinórral a hangkártya line-injébe.
Ha így van, nem Aux-ot kellene választani, hanem Line-int. Meg próbálgathatod az Audio Device-t is állítani (bár remélem, csak az az egy SiS lehetőség van).
Sipi -
pschio
őstag
pls help valaki
-
pschio
őstag
winfast tv2000 xp expert tvtunernel nagyon halk a hang. nem tudom miert az gepen xp van a tvtunerbe kabel tv megy bele kep tokeletes de a hang valamiert nagyon halk. a hangeroszabalyzoban az osszes csuszka maxon van nincs nemitva a winamp meg a filmek normal hangerovel szolnak. itt van kep a winfast kezelopultjarol is hatha segit. elore is koszi minden segitseget:pschio
[L]http://pschio.atw.hu/winfast.jpg[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest