Új hozzászólás Aktív témák
-
bayern19o0
csendes tag
Köszi, végül sikerült a power és a hangerőszabályozóval működésre bírni.
Windows 10 1511-es telepítése után viszont az sdo érzékelő v2 driver hiányzik. Minden mást szépen automatikusan felrakott. Mivel hiányzik ez a driver az automatikus forgatás megbolondult. Tudjátok esetleg hogy honnan tudom ezt beszerezni? az interneten találtam egy honlapot de nem tűnik valami biztonságos oldalnak.:S
-
bayern19o0
csendes tag
Helló!
Windows 10-es tabletnek nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, azonban a windows telepítése közben valószínűleg lefagyott. Azóta semmi. Nincs billentyűzetem hozzá, ugyhogy nem tudom mit csináljak. Szerintetek?
-
bayern19o0
csendes tag
válasz
darthsmoke #9352 üzenetére
oké köszi! van is egy felesleges sd kártyám, azt hol tudom beállítani hogy a kártyára töltse a frissítéseket?
-
bayern19o0
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam én is egy allview wi8g-s tabletet, gyárilag windows 10 volt rá telepítve. De a mostani legujabb frissítést (15 11-es Update) nem tudja telepíteni mert nincs elég hely a c meghajtón. Jelenleg a c-n 5,58 gb szabad hely van.
Ezt hogy lehetne megoldani? A segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest