- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Papooo #15266 üzenetére
A win 10et fel tudtam rá tenni, viszont driveket alig találok, hardverazonosító szerint igyekeztem letölteni a megfelelőket, de a 90%a mégsem kompatibilis. Van rá mód, hogy a WinPE-ből kinyerjem a drivereket?
Jelenleg se hang, se touch screen, se wifi, és még +10 "ismeretlen eszköz"...
A feladás határán vagyok, már többet szenvedtem vele, mint amit ér. -
adatfalo
senior tag
Hello!
Kölcsönkaptam egy Pipo X9S -t amint mókolt linux volt, a tulajdonosa azt szeretné ha csak windows lenne rajta (először így jött ki, utána dual OS-el (Android és Windows) majd ebből lett a csak linux.
Odáig jutottam, hogy egy x86-os win 10-et telepítettem rá, de driverek tekintetében nagyon hadilábon áll és se a touchscreen se a wifi-t nem sikerült beüzemelnem.
Ezen fórum alapján: link
töltöttem le WinPE csomagot, android és újabb bios verziót is, de az ördögért se tudom őket feltenni. Win-t NTFS, UEFI módban formáztam Rufus-al.
Amikor a WinPE -t másolom a pendrive-ra és bootolom be, majd shell-en keresztül próbálom installálni akkor eljut egy darabig, de azt írja ki current WinPE and Install.win don't match
Van valakinek valami tuti leírása, hogy hogyan tudnék működő win-t rakni rá?
Előre is köszi! -
adatfalo
senior tag
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy szerintetek Teclast X98 Plus-nál van-e jelenleg jobb vétel? Vagy most kuponnal a Pro is csak 61k. Elég kevés tárhely maradna így, hogy dual os van rajtuk, de a későbbiekben bővíteném egy 128gb-os sd kártyával. A lényeg, hogy androidra és esetenként windowsra irkálok appokat, amikhez kéne egy eszköz, és örülnék ha nem kéne mindig az 5+ kilós laptopomat cibálnom ide-oda.
Bangood-ról rendszeresen rendelek kis elektronikai alkatrészeket, viszont azt nem tudom, hogy ilyen ár értékben belefuthatok-e vámba, a mérettől nem félek, mert egy jóval nagyobb quadcopter is átjött simán (de az olcsó volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged