Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Hali.
Használ valaki: Huawei MateBook, Core m5-6Y57, 8GB RAM, 256GB SSD, gold (53016496) Tabletet? Személyes tapasztalatok?
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Adott egy Microsoft Surface Pro 3 Tablet.
Utóbbi napokban, visszont teljesen megvan bolondulva a gép, és igazából fogalmam sincs, hogy mit tudnék vele kezdeni.
A problémák:
- Elérhetetlen géphez: a fogaskeréknél és ez innen tovább nem mozdul.
- Explorer.exe mintha csak egy képként lenne berakva a háttérnek, bal egérgomb kattintásokra az asztalon meg szinte sehol se nem reagál a tablet, csak a jobb klikkekre, az egérnek semmi baja!
- Megnyitott ablakok lékicsinyítése start+d és kész úgy működik mint alt+f4 sehol nem látni a megnyitott programot semmit.
- Képeket se lehet már megnyitni.
- Valahogy napról napra egyre kevesebb ikon és ilyesmi jelenik meg az asztalon.
Eddig ennyi jutott a tudomásomra, de ez is bőven elég.
Megpróbált megoldások:
- Restart 34323289219271872131-szor,
- Restart explorer.exe
- PowerSehllben a következő:Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}de ez se fut le, mert megáll az "Initialisation"-on és várhatok napokat, semmi nem történik.Igen tudom rakjam, újra, csak épp nincs annyi netem, hogy leszedjek egy win10-et és USB sincs nálam.
Nem én vagyok egyedül a hibával, vannak még párat a világban, de nem találtam köztük megoldást.
Esetleg valakinek bármi ötlete van?
Köszi, Goblin.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Ma kaptam meg a Surface Pro 3-at Windows 10 pro-val, és rögtön semmi mást nem csináltam vele, csak pusztán bekapcsoltam és egyből kék halál méghozzá: "system thread exception not handled" felirattal.
5let mit tudnék vele kezdeni? Kikapcs bekapcs ugyan az. . .

Köszi a segítséget.

-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
valaki közületek használ tud infót erről a win8 tabletről?
Asus Transformer Book T300LA Ebből is a Core i7-es tipus érdekelne 8GB rammal.
Minden infót amit tudtok róla osszátok meg velem.
Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, még ez előtt megpróbálom csökkentetmódban életre kellteni, ha ez se segít akkor marad az, ha meg az se, akkor marad valamikor az újra rakás és elmegy a fiokba aludni hosszú időre.