- Yettel topik
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész eddig rágódtam rajta, hogy megvegyem-e a Lenovo Miix 2 8-at 3G nélkül 54k-ért (edigital) vagy megkockáztatva, hogy a T-s 3G-s esetleg független és 61k-ért megvehetem. Végül maradtam a Chuwi VX8-asnál, amiben benne van a 3G is. (Pandawillnél volt elég sok kedvezményem, amit felhasználtam, így a 189USD+10% ár mellett 43k az ár - persze a kupont másra is használhattam volna, akkor az ár már 51k lenne)
Tudom, hogy vannak, akik félnek a kínai vásárlástól, én többszáz telefon és tablet vásárlásán vagyok túl, ezzel a tapasztalattal már nyugodtabban merek megfelelő helyekről is vásárolni (kinek mi a megfelelő...)
Az 51k-s árhoz képest a sima Lenovo Miix 2 8 most 54k az edigital-nál, de nekem fontos a 3G opció. A 61k-s Lenovo pedig nem biztos, hogy megfelelő, ha a T-s készülék esetleg nem független. Tehát vagy azt kockáztatom, hogy függő készüléket kapok és 20%-kal drágább a készülék (erre felhasznált kedvezménnyel együtt 40%), vagy azt, hogy kínai garanciám van.
Hogy milyen volt a döntés, arról majd beszámolok. Vagy egy kínai Lenovo-t vennék, vagy egy kínai Chuwi-t, így látható, hogy nem a kínaiakkal van bajom... Ha nem jó a céljaimra, max eladom, átmenetileg pedig használom az Encore Mini-t majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Yettel topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest