Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Melanor
üzenetére
Sajnos innentől kezdve csak a Bingben bízhatunk, mert még nem találkoztam ilyennel. Nem mintha annyi géppel találkoztam volna
.Találtam egy cikket, ahol többféle módot is leírnak, hogyan lehet előhozni a karbantartó menüt: http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/open-advanced-startup-options-windows-8.htm
Az első mód: Shiftet nyomva tartva az újraindításra kattintasz: táblagépen nem sikerült megismételnem, mert most nincs kéznél USB-s billentyűzetem.
Kettest már próbaltuk.
Hármas: parancssorba shutdown /r /o Ez nekem működik.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Melanor
üzenetére
Szia!
A Gépház - Frissítés és helyreállítás - Helyreállítás menüpontban az Újraindítás gombra pöccintve kérte a jelszót?
Mert nekem utána megjelenik egy 4 menüpontos képernyő, ahol a Hibaelhárítás majd Visszaállítás alapállapotba menüpont van. Ugyan ennél tovább nem próbáltam, de itt még nem kért jelszót és ennek a gyári állapotba kell visszaállítani a táblagépet, persze minden személyes fájlt töröl róla.
Nem rendszergazdai fiókkal is eljutottam idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.