Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
válasz
antibes2000 #11119 üzenetére
kb. 1 hónapja van meg. Nálam Win10 szépen megy rajta. Ez az első tabletem, így nincs összehasonlítási alapom.
Nekem fontos volt, hogy nagyméretű pdf tervrajzokat (8-10mega) gyorsan megnyisson és a zoomolás se tartson túl soká.
Az aksija nem túl acélos. 5 óránál még nem bírt többet. Azt is úgy, hogy végig energiatakarékos módban volt használva. Ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.Egyébként innen a fórumról ajánlotta 8472race fórumtárs.
Ezúton is köszönet neki érte, hátha olvassa..... -
cserix
tag
válasz
ggurga #10906 üzenetére
Hasonló feladatra kerestem én is tabletet, kiegészítve azzal, hogy megjegyzéseket is akarok a pdf-ekre írni.
Holnap érkezik a CUBE i7 Stylus. Remélem teljesíti az általam elvártakat.
Már nem tudom melyik fórumon írták, hogy a Wacom Bamboo Stylus Feel tökéletesen működik vele. Talán a jövőhéten lesz ilyen tollam is, hogy kipróbáljam. -
cserix
tag
válasz
8472race #10448 üzenetére
Próbálok továbbra is tájékozódni, de ez a tablet terület tiszta homály nekem.
Krüger&Matz EDGE 1161
Alkalmas arra, amire szeretném? -
cserix
tag
válasz
8472race #10440 üzenetére
Megnéztem pár videót róla. Az ára is elfogadható.
Fontos, hogy egy kb 4 megás pdf-et ne 10 perc alatt töltsön be, és nagyításnál kicsinyítésnél se kelljen túl sokat várni.Lehet buta kérdés, de ha pdfre akarok firkálni, az csak app kérdés, vagy a hardverben is kell valami + (ceruzán kívül) ?
Necc: árnyékos, fedett helyere megyek firkálni. Általában van fűtött konténer az építkezéseken.
-
cserix
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni táblagép vásárlásában.
Igazából azt sem tudom, hogy létezik-e olyan készülék/alkalmazás, amilyet szeretnék.Olyan digitális valamit keresek, ami képes rá, hogy dokumentumokra firkáljak, jegyzeteljek.
Pl. Tervrajzokra (pdf) digitális ceruzával adatokat felvinni, amit a későbbiekben le tudok menteni az asztali gépemre. Azt hiszem a 11-12" körüli méret lenne az ideális. Kb ez a méret hasonlít leginkább az A4-es papírra. Az sem volna baj, ha bírná az építkezéseken lévő porterhelést. Op.rendszer gondolom inkább Win, de az androidtól sem zárkózom el.
Árat nem írnék, mert gőzöm sincs, hogy egy erre alkalmas gép milyen árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest