Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
válasz
zoltan6
üzenetére
Én leginkább dokkolva használom itthon mit egy laptopot ha pedig utazok akkor azon nézek filmet ilyenkor általában tabletként használom mert amíg utazok addig bőven elég az a 4-5 film ami a belső memóriában van ha meg kell a többi is akkor előkeresem a dokkoló részét az 500GB os merevlemezzel (keveset használom mert nagyon tudja meríteni) Hdmi kábelt mindenhova viszem, hiszen a touchpados bluetooth billentyűzetemmel nagy-képernyőn is szoktam használni és így is ezzel a sok cuccal kevesebb mint egy kiló+ a dokkoló, számomra ez jobban megérte a cipelés miatt mint egy laptop. Meg tanulóként szeretem használni a onenote ot és ott jó ujjal rajzolgatni kijelölni.
Acer Switch 10
-
válasz
zoltan6
üzenetére
+1, ugyanez, de a csempékből is van, ami tetszik (időjárás). De nem is lehetne másképp, mert 1/16-os. Igaz van benne egy 64GB microSD "rendes" programokra (VLC, TC, LibreOffice...) és tartalomra. Van androidos tablet is, iPad Air is, de valamiért nekem bejött a kis "vacak". Amint rájövök miért, megírom

Azért szoktam tapizni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest