Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeri3
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nekem a 2.0as usb miatt fő a fejem. Messze a legszimpatikusabb, még a 32GB tárhely is elég nekem, eddig is elég volt. De azert biztonsági megoldásnak a lehetőséget meghagynám a külső adattározóra, de ilyen sebességgel nem lenne igazi.
Szerencsére várjmhatok még 1-2 hónapot hogy essenek az árak, vagy jöjjenek esetleg új dolgok.Mivel tanulásra kellene így a Miix2 bejövős de a billentyűzetes tok nem egy életbiztosítás, nem győzött meg hogy elég erősen tart. De ha legalább egy újabb atom lenne benne beadnám a derekam.
HP supportról milyen véleményetek van? Ez még dönthet, az Asus tudom hogy a csheknel szervizel, Lenovorol rosszakat hallottam, milyen e téren a HP? Mar csak azert is mert az egyetlen Info amit találtam errol a gépről az az hogy hajlamos nem erzékelni a billentyűzetet a tab hiába van belenyomva.
-
peterk
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ha leveszem a telefon árát, akkor kb 90 ezerre jön ki. Ennyi a MiiX10 ára is, ha akció nélkül veszed (akcióban 70-75-ért is kifogható manapság, én 72-ért vettem 1 hónapja). A MiiX10-ben kicsit jobb proci, 64G háttértár van és fullhd a kijelzője. Ehhez viszont adnak billentyűzetet.
Szóval körülbelül értékén és árában van, különösebb kedvezményt nem érzek az árban. Akkor érdemes elgondolkodni, ha mindháromra éppen szükséged van: telefon, tablet, külső billentyűzet, és elég a 32GB. Ha viszont mondjuk a telefont csak azért vennéd meg, mert éppen benne van a csomagban, és akkor már miért ne cseréld le, akkor viszont nem éri meg szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest