Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Írok ismét, hogy kerek legyen a történet a Miix2 10-emről.
Hosszas driver frissítgetés, downgradelés után megjavult a mikrofon is, szóval most lekopogom, minden műküdik, power gomb (BT mellett is), hang, mikrofon. Tehát hardveresen teljesen jó a cucc. Fontos megjegyezni, hogy minden hibám gyakorlatilag a szűz, alapból rajta lévő (csak updatek voltak) Winowson jött elő, és azután sikerült mindnet megoldani, hogy újrahúztam (nem recovery) a Wint, aztán driverekkel szenvedtem manuálisan.
Lényeg ami lényeg, egyelőre úgy tűnik csak szoftveres gondjaim voltak, mondjuk az nem kevés, de a gép maga egyelőre 100%-os
-
peterk
senior tag
Itt van egy hosszú, részletes video arról, hogy hogyan integrálj drivereket a win 8.1 telepítőbe egyszerűen (külön program használata nélkül).
-
NGA
addikt
Hihetetlen számomra, amiket írsz. Én megvettem a Miix2 10-emet, és amióta bekapcsoltam, tökéletesen működik. Ezt is ezen írom, Microsoft Wedge BT billről, és semmi baja. Naponta kb 1 órát skypeolok anyukámmal, még soha nem ment el a hang. Nem lehet, hogy egy hibás darabod van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- RedMagic Astra
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő