Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbela

    senior tag

    Bedobok egy kis updatet a Miix2 10-em állapotáról. Szóval volt a power gomb és elmegy a hang problémám.
    Mint kiderült (lekopogom, de egyelőre minden jel arra mutat), valamirét a BT csinálta, ha kikacsoltam nem jött elő a dolog. Örülés, amúgy sem használok BT eszközt, meg amúgy működik, szóval amikor kellene megy.
    Pár nap eltelik, és egyszer csak lehalkul a tablet, de úgy h konkrétan fülemhez kell tartani, hogy halljam. Természetesen minden hangerőállítási lehetőség átnézve, minden jó, meg fülesen is tökéletes. (Erről is találtam jelentéseket lenovo forumon). Driverek újrahúzása, semmi. Agy felb@x, Win újrahúz (mellesleg tudna vki egy rövid de lépésről lépésre leírást, hogy hogyan is importálok drivereket Win8 isoba?)
    Lényeg ami lényeg, hang megjavul. Örülés.
    Erre tegnap akarok skypeolni, és nem hall barátnőm. Fasza, mikrofon tesztel, Recording devices között ott van, az "equalaizer mozog is ha kopogtatom". Próbálom sound recordert, csak sistergést vesz, és nagyon halványan néha belehallatszik valami foszlány abból amit beszélek. Grrr. Megint realtek driverek keresése, 2-3 verzió kipróbálása...addig eljutottam h mostmár teljesen süket, sistergés sincs, nem is jelzi h venne fel hangot. Mellesleg megírja vki h milyen verziójú driver van a gépén? Nem kell lenovos, úgy találtam h mindegyikben ugyanaz a realtek cucc van.
    Szóval most itt tartunk, egyelőre még külföldön vagyok, továbbra sem tudom visszavinni, még azért próbálkozom vele. Illetve ha van vkinek ötlete erre (hálistennek úgy néz ki minden más gond megoldódott) azt szivesen veszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák