Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Bedobok egy kis updatet a Miix2 10-em állapotáról. Szóval volt a power gomb és elmegy a hang problémám.
Mint kiderült (lekopogom, de egyelőre minden jel arra mutat), valamirét a BT csinálta, ha kikacsoltam nem jött elő a dolog. Örülés, amúgy sem használok BT eszközt, meg amúgy működik, szóval amikor kellene megy.
Pár nap eltelik, és egyszer csak lehalkul a tablet, de úgy h konkrétan fülemhez kell tartani, hogy halljam. Természetesen minden hangerőállítási lehetőség átnézve, minden jó, meg fülesen is tökéletes. (Erről is találtam jelentéseket lenovo forumon). Driverek újrahúzása, semmi. Agy felb@x, Win újrahúz (mellesleg tudna vki egy rövid de lépésről lépésre leírást, hogy hogyan is importálok drivereket Win8 isoba?)
Lényeg ami lényeg, hang megjavul. Örülés.
Erre tegnap akarok skypeolni, és nem hall barátnőm. Fasza, mikrofon tesztel, Recording devices között ott van, az "equalaizer mozog is ha kopogtatom". Próbálom sound recordert, csak sistergést vesz, és nagyon halványan néha belehallatszik valami foszlány abból amit beszélek. Grrr. Megint realtek driverek keresése, 2-3 verzió kipróbálása...addig eljutottam h mostmár teljesen süket, sistergés sincs, nem is jelzi h venne fel hangot. Mellesleg megírja vki h milyen verziójú driver van a gépén? Nem kell lenovos, úgy találtam h mindegyikben ugyanaz a realtek cucc van.
Szóval most itt tartunk, egyelőre még külföldön vagyok, továbbra sem tudom visszavinni, még azért próbálkozom vele. Illetve ha van vkinek ötlete erre (hálistennek úgy néz ki minden más gond megoldódott) azt szivesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest