- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A problémám a Lenovo-val a felbontás, a Toshibát pedig külföldi fórumokon eléggé szidták, pl. a panel minőségét, és hardveresen is gyengébb. Ezen túlmenően, szerintem a gyárilag hozzáadott klaviatúrákkal ellátott versenyzőkben érdemes gondolkodni, ezek a hozzábiggyesztett megoldások nem az igaziak (pl. utazás közben, térdre fektetve nem igazán használhatók, ellentétben a notebookszerű kialakításos modellekkel).
Ha mindenáron most akarnék venni ilyen eszközt, akkor felhasjtanék egy régebbi Acer Switch 10-et, vagy ha már nem elérhető, akkor inkább vennék Asus T100-at, mint az általad említett két versenyző közül bármelyiket.
Persze a szempontjaim egy része szubjektív, döntened neked kell. Nem mindegy, hogy tablet vagy desktop módban fogod többet használni a gépet (előbbi esetben a Lenovo a jobb választás, utóbbi esetben viszont kerülendő). -
nemespet
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, de nem windows tablet témában, hanem általánosságban tablettel kapcsolatban fordulnék Hozzátok.
A srácainknak karácsonyra tablet lesz a meglepetés és nagy gondban vagyok, mert nem igazán tudom mit vegyek.
Mire fogják használni?
1., Játék (nem szókeresőre gondoltam, hanem kb. Asphalt 7: Heat, vagy komolyabb)
2., Film
3., GPS alapú játék (geocaching, ingress)A limitet kb. 55 eFt-ban húztam meg, ha részletre meg tudom venni. Ha nem, akkor max 35 eFt.
Kína nem releváns, mert ismerem a formám és a szerencsém...Előre is köszönöm az ötleteket, amik jöhetnek ide is: nemespet@msn.com
Köszi, üdv:
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő