Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ugyan senki nem kérdezte, de leírom, hátha valakinek jól jön.
Lark Ultimate 8i tabletem van, amin ugye Windows 8.1 Binggel rendszer volt előtelepítve. Korábban nem tudtam frissíteni Windows 10-re, mert a 16GB-os táhelyen nem tudtam annyi helyet felszabadítani, hogy a telepítő lefusson (a külső tárhelyre se tudott rákérdezni, mert hibával kilépett)
A legújabb Windows 10 kiadást, a novemberi frissítéssel kiadottat (1511-es verziójú, 10586 build), már aktiválhatjuk Windows 7, 8 és 8.1 kulcsokkal is. Tegnap kipróbáltam és sikerült is a tiszta telepítés, majd a Windows is aktiválódott.
Egyedüli hátránya a tiszta telepítésnek, hogy elég sok mindent nem ismert fel a Windows. Nem működött az érintőképernyő, nem mutatta az akkumulátor állását, stb. A WiFi szerencsére ment. A Windows Update ugyan pár eszközhöz letöltötte a meghajtóprogramokat, de nem mindenhez. Szerencsére a Lark tablet topikban találtam egy ZIP-et az összes meghajtóval, így már minden működik.
Előtte persze csináltam 8.1 visszaállító USB-meghajtót, illetve teljes rendszermentést is az összes partícióról. Szerencsére nem kellett egyiket se kipróbálnom
.TLDR : 10586-os Windows 10-nél kihagyható az Upgrade, tiszta telepítés után is aktiválódik, de a telepítéshez kell külső billentyűzet, egér és a meghajtóprogramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.