Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ugyan senki nem kérdezte, de leírom, hátha valakinek jól jön.
Lark Ultimate 8i tabletem van, amin ugye Windows 8.1 Binggel rendszer volt előtelepítve. Korábban nem tudtam frissíteni Windows 10-re, mert a 16GB-os táhelyen nem tudtam annyi helyet felszabadítani, hogy a telepítő lefusson (a külső tárhelyre se tudott rákérdezni, mert hibával kilépett)
A legújabb Windows 10 kiadást, a novemberi frissítéssel kiadottat (1511-es verziójú, 10586 build), már aktiválhatjuk Windows 7, 8 és 8.1 kulcsokkal is. Tegnap kipróbáltam és sikerült is a tiszta telepítés, majd a Windows is aktiválódott.
Egyedüli hátránya a tiszta telepítésnek, hogy elég sok mindent nem ismert fel a Windows. Nem működött az érintőképernyő, nem mutatta az akkumulátor állását, stb. A WiFi szerencsére ment. A Windows Update ugyan pár eszközhöz letöltötte a meghajtóprogramokat, de nem mindenhez. Szerencsére a Lark tablet topikban találtam egy ZIP-et az összes meghajtóval, így már minden működik.
Előtte persze csináltam 8.1 visszaállító USB-meghajtót, illetve teljes rendszermentést is az összes partícióról. Szerencsére nem kellett egyiket se kipróbálnom
.TLDR : 10586-os Windows 10-nél kihagyható az Upgrade, tiszta telepítés után is aktiválódik, de a telepítéshez kell külső billentyűzet, egér és a meghajtóprogramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.