- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Érdeklődni szeretnék, akik frissítettek tableten 8.1-ről W10-re, milyen az új rendszer tableten? Többször olvastam, hogy a 8.1 jobban volt használható, de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, hogy miért. Nálatok mi a helyzet?
amik nekem visszalépés lett:
-win8.1-ben volt tablet verziós IE, szép nagy fülekkel, gesture-ökkel, teljes képernyőn futva
ezek most teljesen hiányoznak-nincs charm bar, ami helyette van az nem helyettesíti
ennek a hiánya nálam elég sok kellemetlenséget okoz:
-korábban teljes képernyős programot futtatva is könnyedén meg tudtam nézni az időt, elég volt csak jobb oldalról kicsit megpöccinteni
-meg kényelmesen be lehetett állítani a fényerőt is, most csak 25%-onként lehet, ami sötétben nem elég
pontosan beállítani a fényerőt csak a tálcáról elindítva a vezérlőpultban tudom, de mire odáig eljutok, már kifolyt a szemem
-a billentyűzetet is elő lehetett hozni a charm bar-on, most egy teljes képernyős programnál ha magától nem ugrik fel a bill, akkor nem lehet sehogy előhozni, csak ha ablakba átteszemezek kis apróságoknak hangzanak, de rendszeresen előjönnek, és elég idegesítőek lesznek egy idő után
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő