Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawid
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé tudatlan és új vagyok a témában, szóva előre is elnézést ha kifelejtek valamiylen információt.
Szeretnék venni egy Win10-es tabletet és ebben szeretném a segítségeteket kérni:
A keretem rá max 100K huf.Amire szükségem lenne:
A kijelzője ha lehet 8" vagy annál nagyobb legyen.
Megbízható, hosszabbtávú működés. (Azért jó lenne ha egy 4 évig kibírná hardver hiba nélkül-leszámítva az aksit ami hamarabb tönkremehet)
Transformer book szerűségre gondoltam, ami dokkolható keyboardhoz.
Tudjak rajta PC-s wines programokat futtatni. (Itt nem hatalmas programokra gondoltam, hanem 1-2 fejlesztői szoftverre amiknek annyira nem nagy a teljesítményigényük.)
Legfőbbképpen irodai feladatkörökre lenne használva, meg persze filmezés, kimozdulás esetén a GPS sem jönne rosszul, iránytű stb. (ezek gondolom a legtöbben megtalálhatóak)
Még jó lenne bele bluetooth is de nem létszükségletem, WIFI mindenképp, lehessen rádugni flash drive-ot esetleg kisteljesítményű külső vinyót és egy fejhallgató kimenet se árt
.Ennyi lenne ami igazán fontos lenne számomra.
Tudnátok segíteni egy megbízható ketyere választásában?

A segítségeteket előre is köszönöm szépen!

Üdv,
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.