Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Köszi!
Ó, vásárlásról még szó sincs.
Először küldök árat, aztán ha "én" nyerem a pályázatot akkor majd. Jó esetben szeptemberben szállíthatok. Rossz esetben addigra a termék már kifut, és nem tudok venni. Amíg nem nyerek, addig nyilván nem spájzolok be belőle, mert természetesen nem 1 db-ról lenne szó.
Buzi közbeszerzés...
Nekem semmi közöm a tabletekhez, nem árulok/forgalmazok/gyártok ilyet. De a pályázat másik fele meg nekem való. Ahhoz meg más nem tud hozzászagolni. Így ha indulni akarok, ezt is nekem kell teljesítenem. És ez a könnyebbik része...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- iPad 6. Gen. 32gb
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest