Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolizalabol
újonc
Sziasztok!
Ezt a tablet PC-t szeretném megvenni. Azt szeretném megtudni, hogy amire nekem kell, arra tökéletes lesz-e hardveresen:
- napi szintű word használat
- internetezés
- sorozatnézés felirattal
- monitorra kötném, ami full hd felbontású és ha az asztalnál ülök, akkor úgy használnámAmiért szükségem lenne egy ilyen gépre: jelenleg notebookot használok, de muszáj minden nap magammal hordani a suli miatt és egyre jobban elegem van már belőle, hogy nehéz. Ez a gép még 1 kg sincs, ha veszek hozzá kicsi táskát vagy mappa-szerű tokot kényelmesebb lesz hordozni, még ha a töltőjét is vinnem kell. Esténként ágyból szeretek netezni, zenét hallgatni, tanulni, a notebookkal ez sem túl kényelmes hosszú távon.
Ha a lakásban járkálok, akkor a notebookot nem tudom mindig magammal vinni, mert viszonylag helyhez vagyok kötve vele esténként, mert napközben lemerül. Egyszóval kell egy ultra mobil eszköz.
A másik amiért kellene: nyáron dolgozni fogok és nem akarok unatkozni közben, ezért kell valami, amit könnyen magammal vihetek.
Én már kipróbáltam abban a boltban, ahol megvenném, de 10-20 perc nyomkodás után nem lehet eldönteni, hogy hosszú távon lesznek-e gondok vele, mert azzal tisztában vagyok, hogy nem egy erőmű a gép, de amire nekem kell arra megfelelhet (szerintem, de ezt majd ti megmondjátok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest