Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
A fényerőre nézd meg ezt:
Charm Bar ->Gépház->Gép és eszközök->Tápellátás és alvás->Fényerő -> Automatikus fényerőállítás ON/OFF
Itt kapcsold ki. Nekem is magától állítgatta a fényt 2-3 percenként Iconia W4-en, de ezt kikapcsolva megszűnt a dolog.Nekem laptopon van valami olyan beállítás a Driverben hogy magától igazítja a kontrasztot és a fényerőt a megjelenített tartalomhoz. Fehér képernyőnél növeli, sötétnél csökkenti. Ott azonban ezt nem igazán lehet állítani mert valami
idiótaügyes programozó kitalálta hogy ez nekem kell és nincs opció."Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet."
A billentyűzet az a dokkolón keresztül kommunikál a géppel vagy valami wireless módon?
Visszavinned minden esetre érdemes már csak ezért az egy hibáért is. Úgy legalább kiderül hogy kifogtál egy Xar példányt, vagy csak a Windows makkant meg. (Gyári visszaállítás után is csinálja? Szerintem azt még nézd meg hogy csinálsz egy teljes gyári visszaállítást és úgy teszteled hogy nem engeded frissíteni, nem telepítesz rá max csak egy böngészőt vagy szövegszerkesztőt amivel teszteled.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest