Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
A fényerőre nézd meg ezt:
Charm Bar ->Gépház->Gép és eszközök->Tápellátás és alvás->Fényerő -> Automatikus fényerőállítás ON/OFF
Itt kapcsold ki. Nekem is magától állítgatta a fényt 2-3 percenként Iconia W4-en, de ezt kikapcsolva megszűnt a dolog.Nekem laptopon van valami olyan beállítás a Driverben hogy magától igazítja a kontrasztot és a fényerőt a megjelenített tartalomhoz. Fehér képernyőnél növeli, sötétnél csökkenti. Ott azonban ezt nem igazán lehet állítani mert valami
idiótaügyes programozó kitalálta hogy ez nekem kell és nincs opció."Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet."
A billentyűzet az a dokkolón keresztül kommunikál a géppel vagy valami wireless módon?
Visszavinned minden esetre érdemes már csak ezért az egy hibáért is. Úgy legalább kiderül hogy kifogtál egy Xar példányt, vagy csak a Windows makkant meg. (Gyári visszaállítás után is csinálja? Szerintem azt még nézd meg hogy csinálsz egy teljes gyári visszaállítást és úgy teszteled hogy nem engeded frissíteni, nem telepítesz rá max csak egy böngészőt vagy szövegszerkesztőt amivel teszteled.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest