Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Acer Aspire Switch 10-t, de nagyon nem vagyok felhőtlenül boldog.

Egész jól működik, minden számomra fontos feladatra alkalmas, az aksi is korrekt. De van két olyan hibája, amit első körben max a windows nem teljeskörő frissítésének gondoltam. De ezt orvosoltam és az elég zavaró hibák még mindig fennállnak.
Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet. Hol sűrűbben, hol ritkábban fordul elő, mindenféle hibaüzenet nélkül. A dokkoló le, majd visszacsatolása, minden esetben megoldja a problémát, de azért remélem, hogy a nagy flexibilis használhatóságot reklámozó Acer, nem így akar a virtuális billentyűzetre nevelni...
A másik, meg az, hogy szinte állandóan fluktuál a fényerő. Annyi eszem volt, hogy minden win8-as és minden Acer kisegítő programocskán kiiktattam az adaptív fényerő használatot és mégis tovább villódzik. Leginkább a különböző ablakok közötti váltásokkor feltűnő. De mintha hálózatról használva nem jelentkezne.
Vagy lehet, hogy van egy olyan beállítás amire nem gondoltam? Van olyan beállítás a win8-on belül ami a képernyőn megjelenített tartalom színeihez, kontrasztjához igazítja a fényerőt?
Egyáltalán ez két hiba,amit fennt leírtam tipikus hibrid, vagy tipikus Acer Switch hiba?
Vagy még tipikusnak sem mondható és húzzak vissza 3 napon belül, cseréltetni? (Holnap lesz a 3. nap )Előre is kösz srácok a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- SkyShowtime
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs