Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    Sziasztok!

    Nővérem megkért, hogy nézzek neki egy windowsos tabletet, és a segítségeteket szeretném kérni, mert nem igaz vagyok otthon tablet fronton.

    Olyan kellene, amihez van csatolható billentyűzet/billentyűzetes cover, így ki tudná teljesen váltani a jelenlegi idősödő netbookját, így méretben 10-11 inch körülre gondoltam. Ezen belül jó lenne ha minél könnyebb lenne, mert cipelve lesz (ezért is akarja lecserélni a közel másfél kilós netbookot - ahogy néztem a 10-11"-es tabletek billentyűzet nélkül 600-700g körül vannak). Hálózatról tölhető kéne, hogy legyen. Merevlemez nem kell, elég egy 32/64 GB-os tárhely + sd bővíthetőség (valamint azt olvastam úgy is csak a baj van vele). Szintén fontos lenne ha frissíthető lenne win10-re. Ezeken kívül a többi tényező igazából másodlagos. Nem kell erőmű, elég a 720p. 1 USB azért legalább nem ártana.

    Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem: egy csomó tablet csak 16 GB-os belső tárhellyel van, viszont erre hogy az istenbe fog esetleg felférni egy win10? :D elég a hely neki?

    Árban jó lenne ha a 100felé közelítene felülről, de amennyire nézelődtem ez ezekkel a kívánságokkal szép álom... de nagyon maximum 150k.

    Amiket néztem:
    Asus Transformerbook T200 (úgy tudom a t100 nem tölthető hálózatról igaz?) - viszont ebből a 32 gigásat nem kapni magyarországon, a 16 gigásat pedig keveslem. Esetleg arra gondoltam amazonról rendelhető. Vajon frissíthető lesz win10-re? Jár hozzá alapból type cover? Amazonról való vásárlás esetén garancia vajon, hogy érvényesíthető? sose, vettem még onnan.
    Lenovo Yoga 2 10.1 WIN 32 GB - felesleges a fullhd felbontás, és 150 ezer, nagyon jó lenne ha lehetne olcsóbban... Win 10 szintén kérdéses?

    Végül ami nekem a legjobban tetszik (bár a legdrágább is, de ezért szerintem megérné) a Microsoft Surface 3 ami hamarosan megjelenik. Viszont ha jól tudom szokához híven egyáltalán nem lesz kapható itthon igaz? Ugyan van Angliában ismerős, ezért gondolkodom rajta. Kint megvett nem garanciáztatható esetleg itthon?

    Előre is köszönöm a segítséget, ha van esetleg ezeken kívül valami jobb nagyon szívesen venném, mert nem érzem, hogy meglenne az igazi! További szép estét :)

Új hozzászólás Aktív témák