- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
han_lev
üzenetére
Munkához szerintem is jobb a 4:3-as képarány, mint a 16:10 vagy 16:9, szóval az iPad formátum nem rossz ötlet. Egy BT billentyűzetes tokkal, 64+64GB tárhellyel teljesen reális elképzelés, hogy munkára használj egy ilyet.
Azért én ajánlok egy BT-os egeret is hozzá, főleg, ha a munkához használnál asztali alkalmazásokat.
Onda, Teclast testvérmárkák, mindkettőnek van 4:3-as képarányú, 9,7"-os gépe, ezek között nézelődj, nekem is nagyon bejönnek, kár, hogy idehaza nem lehet ilyen méretben-képaránnyal belépőszintű wines tabletet kapni.
A "viszonylag elérhető áron" mégis mekkora keretet jelent? Mivel a gyenge forint miatt úgyis jóval drágább lesz a beszerzés külföldről, így akár a komolyabb márkák 10"-os gépeire is ránézhetnél, azok azért megbízhatóbbak, van itthoni garancia hozzájuk, meg csatlakoztatható billentyűzetük is van (100-130 ezer között). Pl. Asus T100, Aspire Switch 10, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs