- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na igen, de a windowsos tablet nem csak azzal "több", hogy desktop módban is lehet használni, hanem pl. a teljes értékű böngésző, dtb. miatt is. Az meg a 16-os tabletekre is igaz. A "több" amúgy se igazán jó jelző, mert inkább más. Van akinek a win jobban passzol, van akinek az android platform passzol jobban.
Ha egyébként visszaolvastál, akkor a sok kérdező mellett - ami nem több, mint érdeklődés, az androidok rootolását is megkérdezi 10-ből 9, aztán 2 csinálja meg. És ha tényleg visszaolvastál, akkor egy, azaz egy embert találtál aki földhöz vágta a kütyüt mert nem működött neki, de saját bevallása szerint se foglalkozott vele igazán. A többiek viszont akiknek van és hozzászóltak, ezen az egy emberen kívül döntően elégedettek a készülékükkel. Én is. Pedig nekem van egy MiiX10 2GB/64GB-os gépem is, és tudom mit tud az egyik és mit a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest