Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
sziasztok,
tanácsot kérni jöttem. Szeretnék egy 10" körüli, Win8-as tabletet, általános használatra. Játék, filmnézés, böngészgetés. 64GB-os (v nagyobb...bár az felesleges ha bővíthető), és olyan 100k körül legyen ára (Surface dejó lenne pedig). Használt, garis is játszik. Valaki írta, hogy fullhd nem annyira szerencsés mert desktop használat mellett már túl nagy ez a felbontás, ez mennyire para? Amúgy nem befolyásoló ez, ekkora képernyőn szerintem bőven jó az alacsonyabb is.
Kicsit már olvasgattam, Asus T100 kb megfelelőnek tűnik, elég jó a review, meg 1-2 vélemény is. Most megfogdostam kicsit, egyetlen kis bajom vele, hogy kicsit túl széles a kerete nekem. Ez nem annyira para, ha nem találok jobbat simán megveszem. De gondoltam megkérdezem esetleg hátha vannak még ajánlott, bevált cuccok, amikre vethetnék egy pillantást.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest