Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Ja, csak megint az van, hogy egy 40 ezres netbookból indultunk, aztán már 70 ezres tabletnél vagyunk.
Nézegettem a droidosokat is, ebbe a kategóriába a kínaiak vannak túlnyomórészt, de ezeket a kínai processorokat se ismerem, teszt nincs egyikről se. A kijelző minőségét megint nem adja vissza a specifikáció (a technológiát, felbontást leszámítva). Szóval nekem zsákba macska mind.Ha tartom a max 60 ezres keretet, akkor meg csak az Asus TF103, meg talán az Acer Iconia W4 van szinte csak? (meg az egyéb számomra full ismeretlen kínaiak)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Medence topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 11 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézegettem a droidosokat is, ebbe a kategóriába a kínaiak vannak túlnyomórészt, de ezeket a kínai processorokat se ismerem, teszt nincs egyikről se. A kijelző minőségét megint nem adja vissza a specifikáció (a technológiát, felbontást leszámítva). Szóval nekem zsákba macska mind.