Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Micro USB, 19,5V*1,2A. A gyári az valami speckó 20pin-es csatlakozó (gondolom hogy ne dugd be véletlen más eszközbe) :
[link]
Én már utángyártott töltővel vettem, egyszer egy akksis egérre véletlen rádugtam, el is füstölt
Szarakodik egy ideje a töltő, ha be van dugva a konnektorba és úgy csatlakoztatom a gépet akkor csak valami pár W-os lassú töltést csinál, kb csak stagnál bekapcsolt állapotban az akksi..
Ha előbb a gépbe dugom be, utána a konnektorba akkor tölt 24W-al. Fogalmam sincs mitől lehet ez. Plusz mostanában érdekes hangokat ad, tuti be fog dögleni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest