Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy kis story time a szenvedésemről ha valakit érdekel (gondolom nem, de ki kell adnom magamból valahol
).Tönkrement a win tabletem kijelzője (Lenovo miix 510-ISK) és rendeltem utángyártottat, mivel az eredeti ausztrál kijelző majdnem annyiba kerül a gyár oldaláról rendelve, mint maga a készülék. Aliexpressen pedig csak 'original quality' meg ilyen álneves LCD panelek voltak csak olyan árban, amit hajlandó voltam a tabletre még költeni.
Egy kis várakozás és beszereléssel való szenvedés után (érintőpanel működésre bírása az eredeti touch board átszerelésével, mert elfelejtették közölni a kínaiak (vagy leírni bárhova is a termék adatlapján), hogy nem adnak a kijelzőhöz, annak ellenére, hogy a képen amit küldtek üzenetben, volt touch board - sokáig nem működött az érintés aztán egyszer csak jó lett a végtelen+1-edik összeszerelés után; lightbleed megszüntetése az LCD panel hercehurca miatt stb stb ) sikerült kicserélni és tökéletesen működik, úgy összesen 12 órát foglalkoztam vele és ma éjféltől reggel 7:30-ig (
) dolgoztam rajta utoljára, fél nyolckor kinyilvánítottam, hogy perfect... Egy dolgot leszámítva, ami a Lenovo tollal való kompatibilitás.
Annyit szórakoztam ezzel az egész cserével és olyan sokat vártam a csomagra, hogy úgy vagyok vele nekem nem kell a jó kis pressure sensitive toll, nem küldöm vissza a csomagot, jó lesz így. Az eladó csak annyit mondott üzenetben, hogy nem tudja, hogy támogatja-e, mondom köszi.Szervízben 80 ezerért javították volna, mondtam köszi nem, megoldottam 42 ezerből, igaz úgy, hogy tollat már nem támogat.
Namármost a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani olyan érintőtollat, ami bármilyen kapacitív felületen, megbízhatóan működik? Onenote jegyzetelésre használnám mindössze, semmi komoly.
Ez lenne az utolsó beruházásom a tabletre (egy 1 TB pcie ssd kivételével, amit nem kalkulálok a tabletbe, mert más eszközökben is tudom majd használni), legközelebb már egy újat veszek - jelenleg a harmadik generációs thinkpad x1 tablet a kiszemelt, de ahhoz még gyűjteni kell

Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
) dolgoztam rajta utoljára, fél nyolckor kinyilvánítottam, hogy perfect... Egy dolgot leszámítva, ami a Lenovo tollal való kompatibilitás.