Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Kerestem én is, de lehet akkor csak annyi a 30 napos határidő, hogy valami konkrétumot kell mondaniuk, hogy hogy áll az ügy.
Én leadástól számoltam, mikor bementem fel is hívta a forgalmazót (Case Logic), de asszem "nem történt érdemi előrelépés a garaciális ügyben", így rögtön visszaadta az árát.
a javítás bevizsgálás időtartama kb. 30 nap
Ez is jó, mert ha bemész jövőhéten, akkor tudsz rá hivatkozni hogy letelt a 30 nap, mi van a géppel? És ha kiderül hogy a TMX nem foglalkozott vele, akkor jó eséllyel visszadják az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest