- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Megérkezett a Cube i7 Book.
Első benyomásra nagyon egyben van a tablet. A képernyő szép, éles, szerintem a színei is rendben vannak.
Kicsit féltem tőle, mert sok oldalon azt írták, a képernyő nem az igazi. Szerencsére nem így lett.
Nagyon precízen érzékeli az ujjat, meglepő, hogy még egyszer sem nyitottam meg mást, mint amit szerettem volna, és ez a nagyon kicsi részekre is igaz. Ez is pozitív csalódás, a korábbi kínai telefon/tablet tapasztalatok után. A héten jön hozzá Wacom Stylus...Teljesítménye kiváló, nem találtam meg megröccenést. Nagyon jól dolgozik a Core M.
Most telepítem a frissítéseket, Bitdefender, etc.Ami eddig kivetnivaló, hogy töltés+full load alatt tényleg brutálisan melegszik a tablet bal oldala. Ezen majd később javítok a sok helyen fellelhető "Thermal Mod" segítségével.
Viszont összességében nagyon tetszik a tablet. Már csak azt sajnálom, hogy nem én, hanem a párom fogja használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest