- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
montressor
aktív tag
válasz
zserrbo #5711 üzenetére
en csak azt tudom, ahogy en hasznalom. En nem torodok a registry visszaallitasaval, ha ilyen allapotba kerulne a gepem, akkor mar egyszeruen nem biznek a rendszerben, ha meg is oldanam a nagyjat a gondoknak, ugyhogy inkabb en is ujraraknek. Bar az is igaz, h a legvegsokig huzom, mert ugy tanul az ember, meg a kivancsisag, s nehany huzosabb dolog is belefer... En ujratelepites utan, miutan az osszes szukseges progi fent van, legostoltam a rendszert. Ez jo is volt, ott mondjuk kicsit hibazott, h a 2 eves ghost visszaallitasakor uj eszkozoket ismert fel, mert mar csereltem pl. videokartyat vagy mit
, de alapjaban veve egy jol mukodo dolog.
Nod32-t hasznalok, teljesen jonak tartom. Regmechanikkal neha-neha kigyalulom ami mar szuksegtelen, es a letelepitett jatekok/progik utan visszamaradt. Kb. 3 hete majdnem megdolt a rendszerem mert -szegyen s gyalazat, de - beszivtam vm spyware-t. Ket napig kuzdottem mire visszamertem rakni a netre, meg a melohelyi halozatra. Vk pont itt emlitette a winpatrol, h az manualis engedelyt ker ha vm modositja a reg bizonyos reszet. Na most azt felraktam, fentvan meg spyware doktor, de nem fut, csak amikor csekkolok, mert eroforrras igenyes. Ez megjelolte a pstools- psexec-et is, eloszor letoroltettem mert megijjedtem, de aztan rajottem, h csak ugy iteli, meg mint veszelyes progi, szoval neha van tevedes, felesleges riasztas. Nekem igy meg nem kuszalodott ossze regem, spyware-ek inkabb hozzaraknak (sztem) es a sajat progijaikkal akadalyozzak meg, h Te hozzaferj. Bar az is lehet, h nem nem kaptam eleget (hal egnek) es azert mondom
Na en igy, majd mas leirja mas hogy
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Posta, csomagküldés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Biliárd és snooker topik
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest