- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
akaido #15014 üzenetére
és az aktíválás hogy megy? telefonon beszélni kell valakivel, vagy egy automatával?!
Egyelőre csak teoretikus a dolog, van egy gép, kb 5 éves, anno oem xp proval lett véve.
a kérdés, hogy ha bedöglik, köteles vagyok-e új oem xp-t venni, vagy vihetem tovább?!most nyilván nem a telepítés a kérdés, hanem az, hogy jogtiszta lesz-e?!
-
Jazz
veterán
válasz
akaido #14956 üzenetére
Catalyst-okat köszi
Net Framework 3.5: Nem az a baj hogy nem tudom honnan letölteni, hanem hogy nem települ fel.
1.: A 2Mb-os exe indító filal (ami letölti a csomagot azátn telepít) ott bukik meg hogy nem tud csatlakozni a kiszolálóhoz.
2.: Ezért letöltöttem a 200Mb-os Full-os csomagot és azt telepíteném, DE a vége felé a telepítésnek, megáll, hogy HIBA. És ennyi. Nem tudom feltenni.Valakinek valami ötlet mit tudnék ezzel tenni? Thx
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
akaido #10336 üzenetére
Kicsit nézz vissza, akkor meglátod, hogy én is ugyanezt mondtam.
Valaki meg tudja mondani, hogy a Virtual PC-ben miért nem tudom használni a nyomtatóportomat (LPT1) a virtuális oprendszeren? Mint az alábbi képen látható, már bejelöltem, hogy használja a fizikailag is meglévő LPT1-portot. Vajon le kell tiltani a VALÓS oprendszeren az LPT1 használatát?
-
qwertly
addikt
válasz
akaido #10143 üzenetére
Szia köszi az eddigi segitségedett most már mindegy mert itt van a friss rendszer
eleget szivtam a féreggel.Amely linkeket adtál azok sem ment kifagyott a gép mint az állat így már eleget bohóckodtam helyette 10 perc alatt visszaállítottam.Amúgy jó hogy van fent másik partíción egy ubuntu awal szépen ment a fórumozás
.Te milyen progit lennél szives javasolni amellyel nagyon alaposan tudnám nézni,hogy milyen progik indulnak el?
-
qwertly
addikt
válasz
akaido #10139 üzenetére
Köszi a segítséget
kipróbálom még ezeket de eddig csekély tudásom kevés volt ahhoz,hogy a helyre hozzam a rendszert + szét csesztem az xp inkább helyre ghostolom az csak 10 perc.Csak szeretem helyre hozni mert nem gondoltam azt,hogy én is bele tudok futni ilyen gondba.
-
qwertly
addikt
válasz
akaido #10106 üzenetére
Szia én is megtaláltam a Spyware Terminátor honlapján de nem irtotta ki lehet ez már egy kicsit módosított ezért nem boldogul vele.Az a baj,hogyha másfajta spyware irtót akarok feltenni azt nem engedi inkább újra indítja a gépet és így nem tudom telepíteni.Csökkentett módba ugyan ezt eljátssza az online-t el indítottam de 30 percig tartott,hogy 5% lemenjen
. Pedig kikapcsoltam a rendszer vissza állítást kipucoltam a gépet de lehet,hogy vissza ghostolás lesz a vége de ez a kis malőr p@ a csűrömet és azt hittem,hogy védem a gépemet megfelelően
.A norton antibotot sikerült valahogy feltuszkolnom ő talált ilyenekt is:HLDRRR.exe,WINTEM.exe írja,hogy következzö induláskor letörli de mégsem teszi.
-
RoyalFlush
őstag
Azt, hogy pontosan hányszor lehet újratelepíteni nem tudom, de! van elvi lehetőség meg nem változott hardverháttérrel újratelepítésre újraaktiválás nélkül:
''Egy egyszerű művelettel - ha az adott konfigurációval egyébként már aktiváltuk a Windows XP-t - elkerülhetjük az újraaktiválást, ha újratelepítettük az operációs rendszert.
1. (a régi Windows törlése előtt) A WINDOWS/system32 mappából másoljuk ki a wpa.dbl nevű file-t.
2. (az új Windows telepítése után) A WINDOWS/system32 mappába másoljuk be a wpa.dbl nevű file-t.''
Ez így nem működik ..
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor Te valamit keversz. harry3-nak volt Linux vs. XP problémája, de R nevű hozzászóló csak egy szimpla kérdést tett fel, idézem: "Utólag mivel érdemes partícionálni? PQmagic?".
Számomra ebből nem következik az, hogy R nevű tagnak Linuxa van. (Vagy kellene??) Te pedig a hozzászólásodban egy Linux alá tartozó particionáló programot ajánlottál. -
-
-
-
icons
addikt
Igen, igazad lehet, inkább azzal próbálkozom, nehogy vmi itt keveredjen nekem...
bolcsodal: Aztán vigyázz, mert egy ilyen megszólalástól hamar naaaaaggggyyyon nagy bunkó leszel, és nem illesz az ilyen értelmiségi körökbe, és emiatt biztosan ki fognak közösíteni, én ezt tanultam ma...igggazán érdekes
-
Steelmanus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- EAFC 25
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akvarisztika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest