- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
A problémáról már volt szó ebben a topicban, de igazából jó megoldás nem született.
Arról lenne szó, hogy megkellene oldanom alaplapcserét XP újratelepítés nélkül. Upgrdae intel 845 lapról 945-re szokásos kékhalál STOP 0x000....7B. Azt olvastam hogy más az IDE vezérlő az alaplapokon ezért csinálja (chipset hasonló). Neten csak félmegoldást találtam ami az esetek 10%-ban működik csak. Tehát kitörlöm a HKEY_CURRENT_CONFIG\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum kulcsot, ami a "drivereket" tárolja.Na ez nem jött össze. A még működő gépen kitöröltem az IDE eszközöket, gép kikapcs új alaplap betesz, elindít ugyanúgy kékhalál. Nem hiszem el, hogy ne lenne valami megoldás. Annyit még hozzátennék, hogy az XP vmi SID-eket rendel minden PCI-os eszközhöz és emiatt sem lehet megoldani a problémát. Vkinek vmi használható ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest