- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
pedig akkor mégis van jelszó (vagy netán le lett tiltva az administrator?)
maradt a jelszóresetelés
[L]http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd[/L] -
LionTm
aktív tag
HA entert ütök akkor nem engedi a fájlok és a könyvtárakba lépést. Tehát probáltam már.
A másik hogy nem én voltam ilyen ügyetlen, csak segítságet kértek tolem, és mivel még nem találkoztam ilyenel így nem tudtam mi hozzászólni.
Csökkentett módban sem indul el! (akkor nem lenne semmi baj) -
LionTm
aktív tag
Vannak problémák... Administrator jelszót kér az XP miután a telepíto lemezrol bootoltunk es hibajavítást kértünk. Semmilyen jelszót nem adtunk meg telepítéskor sem fiokbeállításkor. Ilyenkor mi van ? Tud valaki segíteni ? :C
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest