- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Látom ezen is el lehet rágodni. Egy oldalon olvastam egészen jol a WIndwos vs Linux probléma megoldását. ''If you want to drive secured, you buy a tank, if you want to be fast, you buy a motorbike - Linux vs. M$''. Problémák a feltelepitésnél...kicsit megmosolyogtam, mert azok a distrok amikkel probálkoztatok teljesen grafikus installácioval rendelkeznek és mindenre rákérdeznek, hogyan szeretnéd, söt az újak már a windows meg is örzik alapban. Én legelöször egy debian r2.2 potatoet kaptam, mondanom sem kel, hogy bár megmaradt a wines particio, behivni már nem tudtam :) . A debian sztem a legnehezebb. SUperman: a redhat 7.3 megvan nekem is, sztem a legrosszabbal probálkoztál. Az adsl beállitása sokkal nehezebb, rengeteg program alapban nincsen benne (netconfig(ezzel könnyebb beállitani az internetet, mc (NortonCommander clone)) Nem szabad feladni nekem is 2 oprendszer van a gépemen, igy jol elvagyok :) Sztem ki kell probálni az összes distrot, hogy kinek melyik tetszik, kinek mi fekszik. Olvastam, hogy ha egy új programot szeretnénk berakni, akkor 1000oldalas info ... szinte mindenhez tartozik egy INSTALL file, amibe leirják, hogyan kell installálni. többnyire ./configure | make és ennyi :) Persze vannak a binárisak (InstallShield :) ) azokat mégegyszerübb. Ami elriasztja a juzerek a linuxtol, hogy mindenki azt hiszi, nehéz, s hogy nincs alá program. Rengeteg Office csomag van alá a legismertebb az OpenOffice, játékok is vannak alá s egyre nagyobb a támogatottsága. Már tudja emulálni a windowsos környezetet, tehát ha az adott program nincsen meg linuxra lehet fut linux alatt :) . Egy dolgot NEM lehet a linuxon: a legujabb játékokkal játszani. Erre sajnos még nem alkamas, de már dolgoznak rajta. Valaki BeOS-t használt már? :)
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest