- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Nincs valakinek valami 5lete, hogy miért áll vissza a taskbar (tálca) néha újraindítás után az egysoros, kék alap xp style-ra, amikor mindíg visszaállítom a classic-ra, és két sorosra? :F Az a fura, hogy nem mindig csinálja, csak ha épp olyanja van... :(
[Szerkesztve] -
Ferger
tag
Balgomb klikk a tálca felső ''élére'', tarsd lenyomva LASSAN húzd lefelé az egeret, szaggatott vonal meg fog jelenni. Mikor az 1 soros kivitel magasságához ér, akkor engedd fel az egérgombot, nem kell a zárolással bajlódnod.
Aki leszólja a kezdőket, az fix, hogy még nem korrepetált főiskolásokat informatikáár a középsuliban is tanulták a dolgot, és mégis csinálnak furcsaságokat.
Senki sem úgy jön ki a szülőszobából, hogy a csuklóján lévő számot fejben konvertálja kettes számrendszerbe... -
DJ Mythos
aktív tag
Lecseréltem a monitoromat, és kicsit állítgattam a felbontásokon, és most az van, hogyha kiteszek egy ablakot (bármit) teljes méretbe, akkor ''aláteszi'' az ablak alját a tálcának. Van erre vmi megoldás?
-
tildy
nagyúr
Nekem meg most az tunt el, ahol latnam milyen progik vannak megnyitva...Nem jut eszembe , hogy mondjak ezt maskepp.
Mit tegyek? -
cyberdog
tag
Hm hat igen ez az igazi PH szinvonal valaki kerdez valamit es erre lehulyezik meg egy csomo baromsagot irnak be hogy mi ilyenkor a teendo.No coment:((
Ja es meg valami, en is talakoztam ezzel a problemaval meg ifjonc XP-s koromban,es kellet egy bo fel ora mig rajottem hogy mi van, de azt magyaraza meg nekem valamelyik nagy okos hogy,hogy a csudaban van az hogy a talca zarolva van es neha megis fontabb lehett huzni,visza viszont mar nem.
Na hogy is van ez??????? -
Amigo78
senior tag
Okok csak nem kéne leszolni a másikat...me vmit nem tud! Ennyi ezeken mindig felhuzom magam...:))
-
Amigo78
senior tag
Okok csak nem kéne leszolni a másikat...me vmit nem tud! Ennyi ezeken mindig felhuzom magam...:))
-
Orc
senior tag
Nyugi,bár igazad van.
-
Amigo78
senior tag
Ja meg lehet azis hogy a gyereknek nincs érzéke hozzá de mittom én mpek alatt szétkapja a kocsidat oszt rakd össze okostojás
-
slug
senior tag
válasz
agrarfiatal #1 üzenetére
W!n reinstall + tedd fel a legújabb detonatort! :D
Komolyra fordítva a szót, simán a széléhez viszed az egeret, azt átméretezed, szépen lassan mozgatva az egeret. -
Amigo78
senior tag
Hmmm... nem toom hányan ugy születek hogy a winfost kezelték de sztem nem sokan, van ojan aki téleg nem tudja és nálánál egy fokkal okosabbakat kérdezi
sztem ez dijazando -
Orc
senior tag
Kicsit eltértünk az eredeti témától.Ezt talán nem itt kéne írnunk.
-
Ploszi
senior tag
az a baj, hogy egyre több az ilyen leszólás jellegű megnyilvánulás, és lassan pH jellemző lesz, én nem leszek büszke arra, hogy így is a pH-t olvasgatom :(((
-
Amigo78
senior tag
Nem toom vhogy nem szipatikusak a hozzászolások parszt jellemre vall
-
Amigo78
senior tag
Egyábként te má mikor kezdted mindent tudtál a winfosrol? Nem kéne leszolni az embereket.... me tudnák ojat mutatni neked ami elött csak állnál és bambulnál
-
Amigo78
senior tag
Egyszerö a dolog:
Jobb klikk a tálcán tálca zárolosa ki igy kapsz kis függöleges zárolo vonalakat azokat huzgáld -
Orc
senior tag
JA: :D :t :C
-
Goose-T
veterán
Elnézést mindenkitôl a gonoszságért, de ezt egyszerüen nem lehetett szó nélkül hagyni... mindjárt belinkelem a viccrovatba... hahahahaha....
-
Orc
senior tag
Valahogy meg kell tanulni wint használni, mint ahogy te is megtanultál egyszer biciklizni. Elestél, felkeltél és mentél tovább.
-
Goose-T
veterán
ROTFL... ennyit szerencsétlenkedni ilyen hülyeségekkel... :))
-
agrarfiatal
senior tag
ja és ez eddig mindig be volt jelőlve
-
agrarfiatal
senior tag
ahogy a gyorsinditást bejelőlöm ugrik az egész
-
nap
addikt
válasz
agrarfiatal #6 üzenetére
Akkor mar csak kezugyesseg kerdese. :)
Kapcsold ki a talca zarolasat, es kergesd egymas melle az eszkoztarakat. Aztan talca zarolasa vissza. -
agrarfiatal
senior tag
Amúgy köszönöm megoldodott a probláma. :C
-
KovacsUr
addikt
válasz
agrarfiatal #8 üzenetére
Megfogott egy toolbart, feljebb húzta fél centivel, máris két soros lett. Mi ebben az érthetetlen? :F
-
agrarfiatal
senior tag
csak azt nem értem hogy eddig nem történt ilyesmi most meg a húgom a tálcán valahová odaklikkelt és már két sor magas volt. Ez hogy lehet?
-
Goose-T
veterán
válasz
agrarfiatal #6 üzenetére
Próbáld áthúzogatni ôket máshova, hogy elférjenek egy sorban.
-
agrarfiatal
senior tag
Nagyon vicces. ha ha ha
Kikapcsoltam az eszköztárakat, így sikerült de amint ketőt visszakapcsolok megint ugrik egyet. Pedig eddig is be volt kapcsolva mind a kettő. -
adriankoooo
senior tag
Lécci ne hívd Winfosnak.
szerintem:
start-beállítasok-vezérlopult-Tálca és start menu-Automatikus elrejtés
sux? -
Bash
őstag
válasz
agrarfiatal #1 üzenetére
Xp esetén:
Jobb klikk a tálcán, tulajdonságok: az első két kockából szedd ki a pipát, és próbáld meg így visszaállítani (Lock, Auto-hide). -
nap
addikt
válasz
agrarfiatal #1 üzenetére
A megvaltas: format c: :D
Az eszkoztarakat pakold egymas melle, vagy kapcsold ki. -
Goose-T
veterán
válasz
agrarfiatal #1 üzenetére
No comment. Csoda, hogy ennyi tudással az explorert tudod kezelni. :DD
-
agrarfiatal
senior tag
Na az a gondom hogy a húgom valahogy elállította a tácát csak nem tudja hogy mit csinált (meglátszik hogy nőőőőőő). A szokásos egy egység magasság helyett most két egység magas. És sehogy sem tudom visszaállítani egy egység magasságúra. Nővelni tudom, csökkenteni is csak egy egység magasra beállítani nem. Ha lejjebb akarom kicsinyíteni akkor teljesen eltűnik. Már csináltam mindent de nem tudom hogy mi a megoldás.
Marhára zavar így!!
Kérem valaki segítsen!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest