- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
A hálózati beállításoknál hogyan tudom módosítani az alapértelmezett nyilvános profilról magán hálózatra? Próbáltam a helyi házirendekben módosítani de ott hiába állítottam át nem módosította.
-
Thusor
őstag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan kell windows server 2012-ben beállítani, hogy külső hálózatból is elérjem a szevert távoli asztallal? dynds-t beállítottam a routerben, forwardoltam a 3389 portot is a szerver felé...de még mindig nem megy csak belső hálózatból érem el.
-
Thusor
őstag
válasz
ielektros #93 üzenetére
Data Center verzió van fent. Remote Desktop Service feltelepítve. Szóval szolgáltatásként fut, de azt írja hogy nincs konfigurálva a munkamenetgazda-kiszolgáló licenszelése. Ez mi akar lenni? Eddig ilyet nem kellett. Csak annyit kellett beállítani régen, hogy távoli asztal engedélyezése és kész.
-
Thusor
őstag
Ma frissítettem Windows Server 2008r2-ről server 2012-re. Az lenne a gondom, hogy eddig el tudtam érni távoli asztalkapcsolattal a laptopomról a servert, de most nem akar kapcsolódni. A laptopomon Ubuntu 12.04LTS van. Mit kell pontosan beállítani ahhoz, hogy el tudjam érni a servert? A frissítés előtt minden működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest