Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Na, köszben megtaláltam:
"KMS Activation Renewal
KMS activations are valid for 180 days—the activation validity interval. To remain activated, KMS client computers must renew their activation by connecting to the KMS host at least once every 180 days. By default, KMS client computers attempt to renew their activation every seven days. If KMS activation fails , the client will retry every two hours. After a client computer’s activation is renewed, the activation validity interval begins again." -
M3kk
őstag
Szia,
koszi. Gondolhatod, hogy "guglizes" es szamtalan probalgatas utan jottem csak ide segitseget kerni?
Az IIS site be van love, mukodik, ahogy kell, ahol eladtam:
- Core bol nem tudtam a Failover -t engedelyezni,
- ha valahogy engedelyezem is, akkor hogy managelem?Illetve, hogy van-e mas megoldasra otletetek?
-
klaca1978
tag
Másik számítógépről is be tudnak lépni, ha fix a jelszó tehát nem kell változtatni, de ha első alkalommal meg kell változtatniuk a jelszavukat, elfogadja a jelszót, de nem kéri, hogy adjon meg újat, hanem írja, hogy valóban meg kell változtatni, de ezt a rendszergazda tudja.
De konzolos belépésnél miután elfogadja az régi jelszót, utána kéri, hogy adja meg az újat. -
ZohanKAA
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest