- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
logaritmus #2124 üzenetére
Nem tudja valaki, hogyan lehetne felvarázsolni a Windows Server 2008 R2 Standard verzióra a Windows Media Player 12-t, hogy be tudjam állítani a Media Streaminget (dlna), hogy a media player is láthassa a serverem? Próbáltam a microsoft honlapjáról letölteni a Windows Media Feature pack nevezetű csomagot, erre azt mondta hogy nem ehhez a windows verzióhoz van. Majd úgyszintén a microsoft honlapjáról a windows server 2008-hoz való media player 11-et szerettem volna feltelepíteni, de kicsomagolás után sajnos azt írja telepítés közben hogy nem windows vagy MS-DOS program.
-
DopeBob
addikt
válasz
logaritmus #2122 üzenetére
Szia,
hová készül a mentés? Ha külön a WSBackup-nak van dedikálva egy lemez, akkor szerintem felesleges, menti amíg van hely, aztán majd felülírja a régebbieket.
A parancssori részével csinálhatsz minden napra ütemezett feladatot, ami minden napot máshová ment, ez nem jó esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest