Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djadji

senior tag

válasz sszever #1751 üzenetére

aha.. hát sajnos ettől féltem. Hogy nem tudnak venni se linszenszet, se külön külön az tuti. És mivel nincs 2003 se ezért meg is dőlt a dolog... :( reméltem hogy csak XPkel is meg lehet csinálni.. :(
    Marad az hogy a gépeken egyesével csinálgatom meg a bolondbiztos gépet.. (egynlőre még nem tudom hogy hogyan, de majd valahogy kitalálom..
    Kösz azért...

• djadji

senior tag

Hello!
    Ezek WinXPs gépek,. de azt javasolták kérdezzek itt is, hátha...
    Valmi olyasmit szeretnék hogy: Csinálok egy felhjasználói fiókott, aminek megadhatom azt hogy pl a IEt futtathaja, de a outlook-ot nem, az x, y, z progit futtathatja, de az A, B, C programot nem, törölhet a D:\akármi mappában , de a C:\ről nem, a háttéképet megváltoztathatja a fióktulajdonos, de pl az egérgyorsítást nem.
    Na valami ilyesmi kellene nekem...
    (erre lenne kitalálva ez a Microsoft Shjared Computer Kit, szval olyan gépek amik nincsenek hálóban (bár ezek hálóban vannak) és sokmindenki használja (könyvtár, iskola...) CSak az a baj hogy a 800 P3asok, nem bírják elindítani a korlátozott felhasználói fiókot, csak olyan 90 perc alatt.
    A tartományos hálózatot meg nem tudom megcsinálni.. még sose csináltam...
    Szval valami ilyesmire gondoltam... BOLONDBIZTOS PC.. semmi fontosat nem tud rajta tönkretenni...) ne tudjon elállítgatni olyasmit ami megmarad.

egy iskoláról lenne szó és ehhez szeretnék segítséget kérni. Tud nekem valaki segíteni? vagy ajánklani egy módszert, amiről találok weben leírást?

Új hozzászólás Aktív témák