- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
windows server 2003 R2-nél hol lehet belőni, hoyg az indexálást egy adott időpontban kezdje, ne pedig reggel 10:00 kor, vagy délben, vagy délután 4kor, mikot munka folyna ....
-
rii
nagyúr
válasz
Gregorius #955 üzenetére
A gépek ''naplóját'' nem néztem még, azt hol találom?
A ''rendszergazdával'' az előbb beszéltem, ez neki eszébe sem jutott, már meg sem lepődött. Valami Microsoft-tól kapottt FAX-al hadovászott, és hogy a registry-be kell valamit beírni....
mindhárom gépben ASUS alaplap van, de kölönböző tipusasal. P4PE, P4P800, meg P4P550 ... -
rii
nagyúr
válasz
Gregorius #951 üzenetére
.... a server, server 2, server 3, server 4 directory megosztások a Win 2003 server gépen
eddig ez a hiba előjött:
- Benedek gépe MOVE-olt 700 megás file-t a Server-re
- Robi gépe COPY-zott a Server2-re (2-8 gigát)
- Krisz gépe MOVE-olt Server-re (10-20 gigát), 2x is.
ezek mind a 2003-as szerverrel vannak kapcsolatban.
De tegnap este az én gépemmel a Total commanderrel a Arcive Server-ről (Linux) move-oltam a Krisz gépére, közben a Krisz gépe is MOVE-ol saját magára a Arcive szerverről, és az én gépem kidobta a hibát, hogy Nem sikerült a késleltett írás .... A tranzakcióban a Win 2003-as szerver benne sem volt, és amikor ránéztem a Krisz gépére, akkor a cél-meghajtó, a D: eltünt.
Az a baj, így már nincs kérdéses lemez sem. -
rii
nagyúr
ez a hiba előjött most a win2003-as server -en kíívül is .....
''nem sikerült a késleltett írás.....''
mitől lehet ez?
2 másolás történt
az én gépem másolt a archive server-ről a christina gépére
ill a christina gépe másolt szintén az arcive server-ről... (Linux)
... nagy mennyiégű anyagot
basszus, maga a meghajtó tünt el chris gépből ...a D:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
végül is nem ez a stand by volt a hiba oka, mert az már szerdán kikapcsolta, hiszen ma már másodjára jött elő ez a késleltetett írás hiba ....
-
rii
nagyúr
válasz
Gregorius #934 üzenetére
Alvállalkozó a lelkem ... már indítványoztam, hogy vegye át az egészet az az ember, aki a másik szervert kezeli. Mondjuk a másik ember Linuxos, úgyhogy Linux alá lesz valszeg betéve a W.Server 2003 helyett.
Engem az aggaszt, hogyha ezt a 2 problémát nem tudja megoldani 2 hónap alatt, akkor mi lenne, ha még jogosultságokat is osztogatna .... meg profile-ok .... -
rii
nagyúr
válasz
Gregorius #878 üzenetére
Megmondtam neki a tippedet, erre Ő:
''az nem lehet, meg most vettem észre a hiba okát, bekapcsolva hagytam a HDD stand by üzemmódot ...''
ez nem lehet igaz. Azonnal hívtam is a főnökasszonyt, hogy tegyék tisztába ....
jah, és most megint előjött a ''késleltetett írán nem sikerült ....''
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
JAH, és már többször beszélt a Microsoft-al, a lentebb említett 2 hiba kapcsán. Szerintem nem tiszta ez az ember, de legalábbis fingja nincs a Windoiws 2003-ról.
Vélemény? -
rii
nagyúr
válasz
Gregorius #878 üzenetére
Köszönöm! Megmondom majd a ''rendszergazdának'' finoman, hogy talán nézze meg ezt is ...
Valahogy rávezetem, nehogy megsértődjön.
lapa: látszik az irományodból. hogy értesz hozzá, Ő viszont alvállakozója a cégünknek, most végzett el egy Win server tanfolyamot, és már mindenki látja róla, hogy csak eladni tudja magát, illetve hozzáértő alakmazottakat felvenni.
csak számomra rohadt kevés a 3 óra LOG, vagy normális?
És nyugtassatok meg, hogy szintén beteges, hogy nem tudja elhárítani a prblémát már vagy 2 hónapja???? -
rii
nagyúr
Van egy naggggyin IQ fighter rendszergazdánk, windows 2003 server-t tett fel el egy központi PC-re, nevezzük most mi is server-nek.
Eddig XP volt rajta, de az 10 embernél nem enged fel többet egyszerre,
ezért van most 2003.
két problémát 2 hónapja nem tud megoldani az az állat, és egy 3. kifogásom is van ellene:
[1.] folyton ''ledob'' 2-3 óránkénta server.
[2.] ''Nem sikerült a késletetett írás'' - hibaüzenetet generál kb havonta egyszer, 100%-ban biztos, hogy van adatveszteség
[3.] szerintem helytetelen, hogy 3 órára állítja be a LOGolást, és elvárja Tőlem, hogy ha a hiba jelentkezik, akkor AZONNAL hívjam, mert ha nem, akkor a LOG-ban lehet, már nem fogja megtalálni.
Mindezt azért teszi, mert a 3 óra logolás is 18 megát foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest