- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Mint eddig: vezérlő hiba, hdd hiba, ram hiba.
Ebben a sorrendben lehet gyanakodni rá, a hdd hibát a legkönnyebb, a vezérlő hibát a legnehezebb kiszűrni. És az is lehet, hogy tranziens hibáról van szó, szóval egy teszt nem teszt.
A késleltetett írás akkor nem sikerül, amikor a rendszer a file cache-t, vagy valami egyéb gyorsítótárat (pl. kilapozandó memóriablokkokat) nem tud a lemezre írni (ez rendszerint 0,1-2mp-vel később történik, mint az írási parancs kiadása).
Lehet, hogy átmenetileg az is segítene a problémán, ha a kérdéses lemezen kikapcsolod a gyorsítótárat, csak akkor kábé hatodára esik vissza az írási sebesség. -
Gregorius
őstag
Háát, végülis attól is lehet, ha spontán lekapcsol a HDD, bár olyankor többnyire összeomlik a rendszer az első page fault-ra (feltéve, hogy a kikapcsolt vinyón van a pagefile).
Majd alkalomadtán kérdezt meg a főnökasszonyt, hogy miért is fizetik a kedves kollégát.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
csak vigyázz, nehogy rákerülj a feketelistára. nekem van több is pl. (annak ellenére, hogy igazából nem értek hozzá, inkább csak empírikusan próbálkozom a problémákra megoldást találni..).. a 3 óra nevetséges, de mivel mindkét oldalon ültem már eddigi munkásságom során szívesen megpróbálnálak megnyugtatni azzal, hogy valami oka csak van... én pl. egyszer 4 gb rendszerpartíciót adtam az egyik ''szervernek'' (40 gb), aztán jól nem lett elég...
-
lapa
veterán
figyu ne vedd sztem nagyon magadra, mindenhol vannak béna emberek. én pl. nulláztam a dllcachét a 4 gigás (vier-koma-null) vincsis gépeken, hogy a legeslegjobb harmincezer megás oracle kliens feltelepedjen. azóta a virusbuster meghalódik és vele együtt az egész jópofa installer-egység. és esténként gyakorlom a mulyán mosolygást, hogy hihető legyek amikor a háromszázezer regsvr32.exe elindul 15 mp-ként a gépen 400 megás memóriafoglalást generálva. ha akartam volna se tudtam volna ekkora komojságot kieszelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest