- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
CsodaPOK #4054 üzenetére
köszönöm szépen a válaszodat
mailserverre: no-i-mél beállítottam egy MX rekordot a dinamikus hostnevemre, a beépített mailservert felkonfigoltam de ez csak POP3 (működik is, fogadni tudok vele) csak az SMTP részét nemtuom hol kell beálíltani h küldőként is üzemeljen, erre esetleg valami ötlet?
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, van itthon egy P3as Compaw AP550-es servergép, amire raktam egy server 03 R2 Enterprise editiont, a következő kérdéseim lennének:
- Itthon a netet hogy tudnám megosztattni a szerverrel? (Jelenleg két hálókártya Bridgebe van kötve, de ez nem éppen egy jó megoldás, VPNnel megoldható ez? vagy nemerre való és félreértelmeztem?)
- Melyik servert ajánlanátok jobban: IIS v Apache?legfőképp egy webserver lenne.
- a windows beépített DHCP- servere mennyire alkalmas DHCP kiosztásra? vagy használjak mást helyette,( esetleg ha nemkell: vki egy magyar v angol nyelvű részletes beállítási útmutatóval megdobna pls)
- Mailserver: Lehetséges e olyan, hogy mailserverként is üzemelhessen, úgy h bárki tudjon küldeni emailt? vagy ez csak helyi hálón oldható meg?köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest