Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
A problémám azonos az első HSZ-szel, csak WIN7 alatt:
Szükségem lenne egy olyan scriptre ami törli a (többek között) temp könyvtár tartalmát. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
A probléma a jogosultságokkal van, normál esetben azt a hibaüzenetet kapom hogy hozzáférés megtagadva.
Ezt a mutatványt meg tudom csinálni úgy hogy jobbklikk és futtatás rendszergazdaként, de szeretném ha simán lehetne egy kattintással. Ez azért nem lehet, mert az automatikus "futtatás rendszergazdaként" jelölnégyzet szürke állapotú ha jobbgombbal ráklikkelek a grafikus felületen a BAT file-ra, azaz nem tudom bejelölni a tulajdonságok/kompatibilitás táblán. Ugyanez van akkor is ha készítek neki parancsfájlt.
A google-ban találtam a RUNAS parancsról pár dolgot, de ha segéd bat file-lal próbálom akkor meg azt az üzenetet kapom hogy:
"1058 - A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz"
A szolgáltatásoknál a másodlagos bejelentkezés ugyan tiltva van, de (szerintem) mivel a renszergazda felhasználó indítja el a batch fájlt, nincs rá szükség. (vagy mégis lenne?)
Van esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elden Ring
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- iPhone 15 zöld 128 GB független tehermentes eladó
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest