Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalkaa18
csendes tag
akk yo köszi mindenkinek,jóéjt!
-
angyalkaa18
csendes tag
és nincs ra app h tudjam?
-
angyalkaa18
csendes tag
köszönöm szépen a segítségeket nagyon rendik vagytok
még 1 kérdésem lenne amiket le töltök neten témákat mobile9 meg ilyesmirol azokat is tudom hasznalni?
-
angyalkaa18
csendes tag
na ha fel raktam a wp8.1-et akk hol tudom be allitani a témat?
-
angyalkaa18
csendes tag
hehe nekem 520am van nem fogja be huzni az aksit ?
-
angyalkaa18
csendes tag
na az komoly mert nekem meg egésznap kezemben van a telefon.
-
angyalkaa18
csendes tag
akkor jol haladok először meg volt a rövid fogaskerekezés most azt rja még egy kis türelmet adatok áttelepítése.
-
angyalkaa18
csendes tag
na szoval meg van minden most dobott ki egy olyat h frossítés telepítés igen v nem ra mentem az igenre ki kapcsolt most meg valamit telepít most lessz jo?
-
angyalkaa18
csendes tag
na akk most h csinaljam meg ?
-
angyalkaa18
csendes tag
nem ír semmmit sem
-
angyalkaa18
csendes tag
és azt h tudom meg néznii? bocsi h ilyen béna vagyok csak hát tegnap kaptam a telot és még nem nagyon tudtam fel fedezni..
-
angyalkaa18
csendes tag
most mivan mi a kövi lépés ?
-
angyalkaa18
csendes tag
na meg csinaltam mindent amit ez az oldal írt : http://winmagazin.blog.hu/2014/04/03/preview_for_developers_a_turel
-
angyalkaa18
csendes tag
Windows Phone Preview for Developers. ezt a progit töltsem le ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest