Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Szia.
Arra, hogy az app support gyakorlatilag 0. Ez alatt az appok kivezetését, nem elérhetőségét és a fejlsztők által(nyilván jogosan) elengedett updateket értem. Van pár ellenpélda, de nagyon ritka. Ahogy Francia91 írja, az MS odaböffent pár Office update-et, de azt is szerintem csak a törvényi kötelezettség miatt(vagy már az sincs? nem tudom). Mindamellett a fent lévő appokat is az androidhoz képest jóval silányabb funkciókínálat jellemzi.
itt olvasom fentebb, hogy chatkezelő appok pl messenger nem megy. De máshol azt is olvastam, hogy amennyiben a telefon nem volt még visszaállítva gyári állapotba azóta, akkor működik az app, csak újra nem lehet leszedni az áruházból.
-Nem, nem működik, szerveroldalon van lekapcsolva.
- ha a normál windows áruházban fent vannak ezek az appok, azok miért nem működnek telefonon?
-Mert az áruház közös, de minden app mellett ott van, mire "megy fel".- láttam fentebb korábban linkelt appx gyűjteményt is letölthetőt. azokkal sem lehet működésre bírni az appokat amik nem találhatóak meg a telefonos áruházban?
-Nem,nem lehet, ellenben ha van benned kis geekvér, akkor interop unlockolhatod, és lelkes WM fanok útmutatása alapján alternatív áruházakat-W10M Group Mega Repo/Penguin Store telepíthetsz, és eltűnt, áruházban már nem fellelhető nappokat telpíthetsz. Ez nem oldja meg a szerveroldali dolgokat, és nem is kalózverzió-oldal(azaz fent lévő és/vagy nem ingyenes appok nem lesznek fent).- alternatívák mennyire vannak nem létező / kivezetett appokra?
-_Elvileg_ A Viber aktiválható, erről itt írtunk. Ott van még az Unigram, ami egy Telegram Messenger Kliens, hasonló a Viberhez. Van official Telegram is, de az nem olyan funkciógazdag és azt hiszem nem is támogatják. Ez a messenger azér tlehet számodra érdekes, mert itt vannak olyan csoportok, akik életben tartják a rendszert. Ők írták a fent említett appokat és tartják rendben a Repo-t, és rendkívül szívélyesen segítenek(angolul).
Amit nem írtál, de fontos lehet: Az akku, ha múködik is, lassan meghal egy Lumiában. Ne vegyél használtat, se Eredeti új, bontatlant. Ezek vagy hamisak, vagy már azok is tönkrementek. A polarcell nevű oldalt ajánlom, ők csainálnak még. -
Francia91
veterán
Én csak fotóra, navigációra és videóra használom, a többiről nem nagyon tudok nyilatkozni. Messenger biztosan nem megy, talán az UWP-s app nűködik, úgy emlékszem. Maga az Áruház működik, némely programot még frissíti is (Office alkalmazásokat pl).
Amik nem működnek, feltelepíthetőek, de támogatás miatt nem működnek, valószínűleg a mögötte lévő szervert szüntették meg, vagy szimplán csak szemétségből. Mert pl nem hinném, hogy a Messenger nem működhetne a W10M rendszereken, nekem nem volt bajom vele, amíg működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest