- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz btudos #87150 üzenetére
A 6.4 -et valóban benéztem 5.7-re, ettől függetlenül bárki példát vehet róluk.
-------------------
(#87162) turbulencia8
Annak a névnek itt semmi keresnivalója, de majd 10 éve még azzal regisztráltam, jó ötlet, hogy meglehetett változtatni. Van egy új függetlenem, a másik kuka, mármint nem nekem, hanem az eladójának, hogy kapná be, ha több időm lesz, az egész mindent elküldöm egy hardveraprós adminnak, aztán majd eldöntik, hogy árulhat-e itt valaki úgy termékeket, hogy csak átmegy rajta, mint egy orgazdán. Aztán, ha letiltják, akkor ő mossa a kezeit, mert semmilyen, tehát semmi garanciát nem kér az "eladójától" a telefonokra. Az, hogy idáig mákja volt egy dolog, de senkinek nem ajánlom, hogy tőle vegyen bármit is.
És ez mind leírta pü-ben!------------
(#87164) this is life
Ez a káva mizéria egy faszság, én a képeket később láttam, mint a hands on videókat, amiből látszott, hogy van ott valami, ettől függetlenül is elmehet a samu meg apple, meg a többi is a csontig lerágott szappantartójával már a halál náthás....oda! Még az MS lumiák jóval igényesebben néznek ki, mint a két nagy flagship-je, tudom, mert mind a kettő használom a 950 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Apple notebookok
- Asztalos klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...