- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
hülyegyerek #51689 üzenetére
és a számlán rajta kell lennie az IMEI számnak
-
no1r
őstag
válasz
jockas #51606 üzenetére
+1
ez a 30as széria eddig nekem sem gyere be. vagy a HW / pozicionálás miatt bukta, vagy a méret miatt... pedig komolyan mondom a 830 még külsőre vasra is tetszene, ha nem tepsi lenne...(#51607) viewdetails: hát, megmondom őszintén én egyre inkább tartok tőle, hogy ez lesz...
-
no1r
őstag
válasz
jockas #51584 üzenetére
az a szomorú ebben, hogy most vettem a 1020at, és simán vettem volna új generációsat, ha nem mindegyik 4,7 és fölötte lenne kijelzőben.
(már a 4,5 is a teteje nekem, és jól gondoltam hogy az új széria nem lesz ekkora méretben. utálom ezt a big screen mániát)
de persze, én sem várom el, hogy minden menjen. amit a HW nem bír (4K videó, Moment Capture stb) az ok. De azért a már említett Living images kihagyása az elég erős, hiszen a Camera Betaval simán működött 1020-on
és az új bejelentett fnkciók között is van olyan szerintem, ami nem HW requirement... -
no1r
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #50922 üzenetére
"Early examples of Metro principles can be found in Encarta 95 and MSN 2.0.[2][3]"
"Microsoft Encarta was a digital multimedia encyclopedia published by Microsoft Corporation from 1993 to 2009."
"MSN (originally The Microsoft Network; stylized as msn) is a collection of Internet websites and services provided by Microsoft."
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
válasz
Pinyo16689 #49892 üzenetére
csak pont minap néztem vissza a 820 képeimet, és van köztük olyan amit simán vállalnék bármilyen telefonfotós topicban
-
no1r
őstag
válasz
Pinyo16689 #49888 üzenetére
azért én lőttem pár egész jó képet 820al is
persze pureview nem volt, de na... -
no1r
őstag
válasz
mukibuci #48620 üzenetére
szerintem ez az app kérdés az egyik legérdekesebb dolog ebben a smartphone bizniszben.
mind2 álláspontot meg tudom igazából érteni. nyilván jobb lenne nagyobb, széleskörűbb és használható app kínálat, de azért hogy ettől bukásra ítéljünk egy rendszert az szerintem erős...
hiszen a másik fele a dolognak pont az, hogy annyian használnak már okostelót, hogy a specifikus igények százalékban elvesznek az átlag felhasználás mellett (és azzal a legtöbb user elégedett is) -
no1r
őstag
van olyan Facebook alkalmazás (szerintem még csak WP8) ami rendesen megjeleníti az eseményeket meg az ajánlott oldalakat? állítólag az alap nem csinálja rendesen.
-
no1r
őstag
válasz
Воланд #48464 üzenetére
mondjuk én inkább eltüntettem volna az összecsukott mappákból az ikonokat és szöveget használtam volna az értesítésekre, mint egy hosszú livetile gmaillal mondjuk. ízlésesebb lett volna.
de a szétnyitott mappa az tetszik, jól néz ki."Regarding the current hold on Lumia Cyan updates for those on the Preview program, Microsoft is planning on a fix for that for users, though they currently have nothing to report on the matter.
When?
Windows Phone 8.1 Update 1 for the Preview for Developers program is expected to begin sometime next week."
akkor ez most jól értem hogy cyanra is vonatkozik a hamarosan fixálunk dolog? -
no1r
őstag
még egy Issue... bedobtam 820 topicba is de hátha itt gyorsabban válaszoltok
(#48275) emvy: megadta magát a kijelző? gariban ezt cserélik / javítják gondolom.
-
no1r
őstag
mytube tud olyat, hogy a videót .mp3-ba mentse le telóra?
-
no1r
őstag
jóféle powerbankra engem is érdekelnének ötletek
-
no1r
őstag
ami tuti: bontatlan gyári dobozt adnak, abban benne kell lennie a garijegynek. csak nem pecsételik ugye mert nem bontják meg a dobozt.
tehát ha a számlán amit kapsz a teló mellé rajta van a készülék gyáriszáma / IMEI száma ami lapján azonosítható, hogy egyezik a garijeggyel, akkor a márkaszervíz szervízeli. szóval esélyes hogy gyári garit kapsz -
no1r
őstag
nah, felhívtam a belvárosi Nokia márkaszervízt, és ott azt mondták nekem, hogy a garanciajegynek nem kell lepecsételve lennie, ha a mellékelt számlán is rajta van a telefon product kódja, hogy azt vásároltam meg.
tehát mondhatni érvényesíthető a gyári gari az expansysnál vásárolt készülékeken (már ha EU régiós az IMEI, de azt hiszem expansys EU-ban forgalmazott készülékeket értékesít) -
no1r
őstag
valakinek van infója arról, hogy az expansysban vásárolt nokia telók gariztatása hogyan zajlik?
elfogadja a nokia care a náluk vásárolt készüléket, és gyakorlatilag megkapom a 24hónap gyártói garit, vagy nem?
kicsit rákattantam hogy kell egy 1020as mielőtt még mindenhonnan kifutna, mert attól tartok nem lesz több normális méret telefon jó HW-el... :/ -
no1r
őstag
válasz
hülyegyerek #46644 üzenetére
érthetetlen ez a lépése a T-nek....
vagy azért csinálták ezt mert megjött a 930 és ugyanaz az árszegmens? -
no1r
őstag
válasz
hülyegyerek #46632 üzenetére
a vicc az, hogy 1020-at pedig kivonták a forgalomból, pedig lényegesen újabb modell...
és éppen azt néztem, hogy beújítanék egy 1020-ra, mert attól félek az utolsó normális méretű Wp telefon, ami hardverben is ott van. -
no1r
őstag
MS OneDrive bővítés
vajon ez nálunk is érvényes lesz? és ha igen, mikortól? egyelőre csak +20Gb látok Office előfizuval pluszban. Pedig a Terrának örülnék és elő is fizetnék ilyen konstrukciókkal(#45838) emvy: karaj, köszi! akkor már nem sokat kell várnom. csak azt kell kitalálnom hogy melyiket válasszam
-
no1r
őstag
be lehet valahogy állítani wifi sense-nél a kedvenc helyeimet valahogy, vagy elvileg a rendszer magától felismeri? csak mert nem teszi...
-
no1r
őstag
tényleg kivették a billentyűzet szavak hozzáadásának lehetőségét magyar nyelvben?
keresgéltem külföldi fórumokon is hátha csak elrejtették vhova, de nem találtam semmi infót -
no1r
őstag
5óra alatt ~25% merülés. közben azért nyomogattam, bár nem sokat. nem olyan vész ez, nekem mint 820 tulajnak azért az elején simán voltak ilyen merülési szakaszok
-
no1r
őstag
na most már én is felteszem ezt a dev prev 8.1-et... olyan sok jót olvasni itt róla
én meg szeretem kímélni magam és mindig a jót választani -
no1r
őstag
cortana úgy működik, ha az xbox accom UK, de a többit a telón átlövöm US-re?
elgondolkoztam hogy regelek preview for developers-re és leszedem a 8.1-et én is, ha már ennyire izgatott mindenki -
no1r
őstag
srácok, régebben olvastam hogy van egy egyszerű, gyors és jó program a telefon által nem támogatott videók átkonvertálására... nem akartam szöszölni a keresgéléssel, nem tudná valaki megmondani mi is volt az?
mkv-ról lenne szó -
no1r
őstag
válasz
x1port #35560 üzenetére
természetesen van hibája, de hétköznapi használatban azért messze köröket ver a hasonszőrű, (hangsúlyozottan) gyári rommal rendelkező dél koreai sz.roknál...
sok (egyszerű) ember az okostelefonját a következőkre használja: telefon, sms, email, viber/whatsapp/facebook, zenehallgatás, néha lő egykét képet.
ezeket a dolgokat a kis 520 folyamatosabban és gyorsabban teszi a fentebb említett droidoknál. ezért szerették meg az emberek egyből akiknek ajánlottam.ok, az értesítések sokszor sok embernél sz.rok (pl most nálam is meghülyült egy ideje megint, de a viber alapból sz.r), és produkált már olyat 520as, hogy magától restartolt. de nem jellemző. és általában amilyen kérdéseket kapok az az, hogy "hogyan lehet egyedi csengőhangot beállítani"
-
no1r
őstag
most ez hogyan?
vajon miből következtet erre (és erre az egyre) a "felejtős" szóból?
Rubbi: szaracsempe!
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
válasz
Воланд #30406 üzenetére
én Header Tiles-al rendszereztem, a külön csoportok közé beszúrtam egy saját magam által generált csempét. így látványosabb is a dolog
nekem sincs szükségem ilyesmire.
WP-ből egyedül a wifi-n keresztüli zeneküldést hiányolom, PC-ről telefonra. notif center sem meg mapparendezés sem kell nekem.
-
no1r
őstag
"Alkalmazáskezelés csak hogy egyet mondjak, kill app? GDR3-ba lehet már van, de én alapból betettem volna..."
és legalább százmilliószor el lett már mondva, hogy ez csak egy parasztvakítás, mert
1 - nem zárja be az appot ténylegesen
2 - mert nincs rá szükség mivel nem olyan a memóriakezelése mint a másik rendszernek... -.-a wifis dologra pedig csomó app létezik, spórolsz vele egy kattintást, és 10mp-t
-
no1r
őstag
infó... kicsit szerencsétlenkedtem az xbox musicon, és most simán beveszi a visszagombot kezdésnél, nem muszáj a cancel vagy signup-ra nyomni... és utána működik is. jelentem faszább mint az eddigi gyári
viszont a video-ra még mindig azt írja not supported in your region, pedig UK-ra van lőve
vki tipp?
-
no1r
őstag
amilyen appot egy RT neadjisten sima win áruházban megvásárolok, azt wp áruházban újra ki kell fizetnem? vagy van már ennyire egységes az MS rendszer, hogy felismerje?
-
no1r
őstag
válasz
kolosanyi #29086 üzenetére
én nem ragaszkodom a guglis cuccokhoz, de használom még őket, mivel sok cuccom ott van / azon keresztül elérhető. szerintem olyan egetverő probléma egyikkel sincs, yt, drive, mail is megfelelően működik úgy gondolom.
szerintem más is csak ezek miatt keresi a guglit. hozzáteszem, kb pár nap volt, hogy kialakítsam a saját cuccaimnak az MS ökoszisztémát és azóta tényleg ritkán nyúlok pl Drive-hoz.
-
no1r
őstag
hello,
nyomtam egy alaphelyzetbe állítást a telón (lumia 820).
miután végzett, 21 programot nem tud visszaállítani biztonsági másolatból, valamint eltűntek bizonyos beállítási lehetőségek (nokia színprofil pl, meg ahogy néztem több Amberrel kapcsolatos dolog).
telefonfrissítésnél naprakésznek látja a telót.oprendszer verziószáma: 8.0.10328.78
belső vezérlő verziószáma: 3047.0000.1328.3003van valakinek valami ötlete mi lehet a probléma, és mit tegyek vele?
(gyanítom a visszaállítás után nem sikerült neki 100%-osan valami) -
no1r
őstag
válasz
SpongyaBob #28409 üzenetére
pontosan
a zárójeles megjegyzésed képzeld oda minden hozzászólásomhoz -
no1r
őstag
válasz
btudos #28390 üzenetére
értsd úgy, hogy elég általános dolog. itt a fórumon is van több ember akinél jelentkezett, külföldi fórumokon is olvastam hasonlókat.
(#28389) kolosanyi: rendszerezésre meg tag-elésre bármi más tökéletesen megfelelő, az meg ha van xbox előfizum és letöltöm a zenét, nem megoldás a zeneszámok duplázására.
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
halihó!
nemrég nálam is jelentkezett a zeneszámok duplázása (triplázása, ötszörözése) probléma... valakinek sikerült megoldani ezt? SD formázáson túl vagyok, ugyanúgy dupla zeneszámot kapok mint előtte.
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #26427 üzenetére
Szerintem (hangsúlyozva) felesleges ~4'' méreten HD-t nézni. Ez megint olyan dolog, mint a pixelvadászok HD (mostmár fullHD) mániája a kijelzőkben. 720p kijelzős droidomon néztem HD-t, semmivel nem adott több élményt, mint egy jó BDRip pl. Ugyanezen az analógián a mostani WVGA felbontás sem szignifikánsan rosszabb, mint a 720p volt.
És mindezt úgy mondom, hogy videózom, tehát kicsit más szemmel ülök a dologhoz. (lehet, hogy pont ez a probléma, látom hogy felesleges) -
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #26425 üzenetére
nos, a lehetőség mindenki számára adott
ettől függetlenül egy nem bővíthető 32GB modell is elégséges lehet (lenne) számomra, mivel a másik véleményem hogy egérmozira felesleges a 10-15GB 1080pakármekkora is a kijelző felbontás
várom a felém repülő 920asokat hátha elkapok egyet
-
no1r
őstag
válasz
Oppenheimer #26416 üzenetére
belső sd-hez nem is kell hozzáférnie az appnak a videólejátszás eléréséhez. én legalábbis nem a programok számára fenntartott helyet használnám, hanem ott az SD-kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest