- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
van pár giga .flac számom. na viszont szeretném hallgatni a telefonomon ezeket a számokat manuális convertálás nélkül. elvileg van a Zune-ba ilyen átkonvertáló cucc (conversion settings) ami (ha jól értelmezem) akkor fut le ha olyan formátumot talál amit nem tud lejátszani pl flac. de állítom jobbra balra és nem sikerül (átkonvertált, wp kompatibilis) formátumba felmásolni a telefonra azt a sok giga flac számot..
kérdés: van a Zuneba olyan megoldás, hogy megadok egy mappát, hogy másolja fel a telefonra úgy, hogy ő a nem ismert formátumot átkonvertálja? vagy rosszul használom ezt a conversion settings beállítást?
előre is köszi
-
martin66
senior tag
válasz Bogyó bá' #8855 üzenetére
Oké, marad a SkyDrive (kis sz*r). A nagy sz*r az, hogy nincs mobil netem.
Ami lehet, hogy nem is baj, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnák letölteni pl mappákat, témákat 1:1-be.
Mondok egy példát, csinálok 1 mappát Skydrivon angol néven. Majd ide felhelyezek 40 képet és 27 PDF-et és egy PC appot. Én ezt offline-ba (net nélkül) szeretném mappástúl, szerkezetileg látni a telón. Ez lehetséges? -
martin66
senior tag
Jaja van Zune.
Gyakorlatilag a fő problémám/gondom az, hogy nem tudom azt csinálni, hogy a telefonra felhelyezzek egy olyan mappát ami tartalmaz, (10-15) képet, (20-30) Word fájlt, (5-6) PDF-et és egyéb fájlokat is ami pl a PC-hez kell, gyakorlatilag az, hogy memória kártyának használjam a készüléket. Ezt enm tudom megoldani 10-15 mp alatt ( amit Android alatt meglehet ).
Szóval a lényeg, hogy nem tudom feltenni a fájlokat a telefonra.A Zune azért nem jöhet szóba, mivel nem tudom külön válogatni a képeket, a fájlokat és felhelyezni a telefonra, és nem mellesleg a válogatás és az, hogy 4-5 féleképpen tudok csak felvarázsolni bármit is a készülékre az roppant időigényes.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
(Bocsi ha esetleg más is feltette ezt a kérdést amit én kérdezek).
Kérdés: Hogyan tudok én a telefonra felmásolni, képeket, mappákat, pdf-eket, xls, docx és bármilyen fájlt?
Mert eddig nem sikerült megoldanom. Próbálkoztam a SkyDrive-al (semmi), adat kábellel (semmi).
Megoldás?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!