- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #36552 üzenetére
A WP majd akkor kezd gatyába rázódni, ha legalább a droidra megjelenő alkalmazások 30 %-a eljut WP-re is belátható időn belül, nem csak ígéret szintjén.
Itt mindenki tudja, hogy szeretem a rendszert, és telefonként nem is nagyon váltanék másra, de basszus, ha ki is adnak valamit, annyival kevesebbet tud, mint mondjuk ugyanaz iOS-en (pl. GoPro app), hogy fáj.
Amúgy a helyi Sony "hívőkkel" (
) ma pár óra erejéig szolidaritásból együttéreztem, én egy SP-vel szenvedtem sokat, a 8X-en háromszor megnyitottam és bezártam a híváslistát, mire a Sony-n egyszer betöltött, nem gondoltam volna, hogy a tulajok által sokat szidott SP tényleg ennyire vacak szoftveresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest