- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem, ha ennyit lett volna, akkor nem azzal indít. hogy na ezért utálja a iOs felhasználókat.
Hanem azzal, hogy mindezek ellenére, amit leírtam, neki tökéletesen megfelel az Android, amire én azt mondom, egs.Nem fertőzött meg senki ha visszaolvasol még a Trophys korszakomban is ugyanígy lefikáztam az androidot, és azt is mondtam, ha kifingik a WP, akkor jön az iOs, mert az az egyetlen alternatíva számomra.
Írtam egy markáns véleményt és a droid júzer érzéseit ez bizonyára megbántotta.És már rég túl lennénk rajta. De akarjátok ezt még pörgetni, ahogy látom.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Lall
veterán
"Amíg persze egy robi huszár volt WP lovag elő nem kerül... "
Miért mész le erre a szintre? Megfertőzött r3dsnake vagy mi bajod lett neked? Elgurult valami? Egyáltalán nem védi a droidot, azt használja nagyobb megelégedéssel, mint anno a WP-t. Kb. ennyi volt a lényeg, amit megfogalmazott.
-
pushalias
addikt
Indexen Lumia reklám fogadott
(#16491) Blyan Drága sith lordom, hidd el, most kicsit túlléptél a határon.
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #16490 üzenetére
De nekem pl iOS júzerként semmi nem hiányzik amiért androidot kellene vennem, legyen bármilyen gyors is meg nagy kijelző.
És ezt kellene elérnie ennek a balfasz MS-nak is, de én nem is értem mit képzelnek.Ezt írtam, amikor megjelentél Kukarobival a kezedben, szóval ha Te ebben a felsőbbrendűséget láttad, akkor tény nincs miről beszélni.
Már ne haragudj, de a saját véleményemben hagy toljam már le a legaljára, főleg egy off topikban, ahol egymást "ismerő" srácok dumálnak anélkül, hogy egymás haját akarnák cibálni. Amíg persze egy robi huszár volt WP lovag elő nem kerül és megvédi a szűziesen remekbe szabott csúcs operációs rendszert az Androidot.
-
Nem, nem a droid mundért védtem, hanem az iPhone felsőrendűséget ítéltem el. És mint írtam, nem személyes, de amit tőled idéztem mondatot, az kb pont az..
De olvass vissza, vagy nézd meg az Ion topikot, ugyan úgy szidom most is, a wp-t is, de azért legalja szintre nem kellene tolni egyiket se.
Meg ügyesen kiragadtad egy hsz-em, pedig azt is leírtam, hogy nem azért van droid-om, mert ez a király, hanem mert ez volt alternatíva, ami kevésbé fájdalmas adott árszinten.
Inkább most te vagy az, aki a droid-ot próbálja porba alázni, nem én próbálom foggal körömmel védeni.
-
Blyan
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
Mosmá szóloka modkerbe hogy takarítsanak és osszanak ki pár bannt
-
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #16483 üzenetére
Nem mondtam, hogy az, de most erősen fájtolt, hogy védje a droid mundért, pedig tudja, hogy igaz amit írtam a droidról.
Sőt, itt emlékeim szerint anno mindenki nagy droid hater volt, mert szar meg izé, aztán megbukott a WP világ, most hirtelen nem is olyan szar a droid, mitöbb jaj dejó .
Mondok valamit, ha nem sikerült volna megvennem a mostani telefonomat, akkor az akkori Galaxy Nexust használnám, valszeg megelégedettséggel. De a véleményem pont ugyanez lenne most is a egész Android dologról.
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #16481 üzenetére
Igyekezzünk kerülni a sértődést, mert tényleg semmi személyes, de kb pont ez az a hozzáállás, ami miatt én meg rühellem apple fanok népes táborát. Azért ennyire ne szálljunk el az iOs-től, meg az iPhone-tól se. Egyrészt, szerintem ma már marhára nem elég, hogy a 2-3-4 éve megálmodott rendszert csinosítgatják csak, másrészt a hw fölényük is kezd rendesen eltűnni.
Ebből nehéz bármit leszűrni, jöttél, hogy megvédd a dorid mundért, kiemelve, hogy persze ezért lehet utálni az iOS meg ájfón használókat.
Holott én csak Jobst említettem meg, akinek meg volt az oka arra, hogy utálja a Droidot és meg is értem, hogy így érzett. Gyakorlatilag ellopták minden ötletét amit egy friss mobil operációs rendszerről gondolni vélt.
-
Sosem mondtam ezt hogy az a király, csak nekiálltál fájtolni, hogy védd a fostalicska droidot, mert éppen szügyig teli vagy rajongással.
Na ezután a mondatod után meg kár is volt ez az egész, mert rohadtul nem vagy képben, mert ez baromira nem így van..
De ezek szerinte amit itt pár hsz-en keresztül leírtam sem volt értelmezhető, így én kérek elnézést -
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #16477 üzenetére
Sosem mondtam ezt hogy az a király, csak nekiálltál fájtolni, hogy védd a fostalicska droidot, mert éppen szügyig teli vagy rajongással. Túrót, az iOS-nek megvannak a maga hibái, de többek ezek hibák teszik annyira megbízható OS-sé, amilyen most.
Az árat meg a körítést hagyjuk, pusztán az OS-t nézve.Alapvetően amúgy tényleg a világ legjobb mobil rendszer szerintem, és ezt már akkor is így gondoltam, mielőtt lett volna ájfónom.
A droid meg attól fos, hogy túl nyitott, néhány igen fontos megkötéssel megehetné reggelire az összes konkurens rendszert. Na nem eladásban, hiszen hála a fényespáncélú Google.nak meg a kaminói Samsungnak, már elérték ezt.
Mondjuk igaz lehetne ez a WP-re is. Ha működne rendesen, ha lenne támogatás, ha lenne megfelelő mennyiségű és minőségű alkalmazás.... és ha ha ha ha.
Android megcsinálta, pedig már kezdetekben is szar volt, és pont ez a vicc, hogy mára lett tényleg jól használható, de még azelőtt leigázta a piacot, hogy ez megtörtént volna. Amikor rom cserék, Fc-k és hasonlókról szólt az egész.
-
catroot
veterán
Fight, fight!
ááá, inkább kirakom magam egy pár órára, ugyis dolgozni kéne menni..
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #16470 üzenetére
Hát azért a mangó böven fejlesztöbarátabb lett az alap wp7-hez képest, még akkor is hogyha nagyobbat kellett volna lépniük
-
Blyan
félisten
Apple sznobokat gyárt, mert megteheti, de el is kéri érte a pénzt. Akkor tenné a droidokat, ha aszondaná, sok lúd disznót győz alapon, minden Apple teló 50%-kal kisebb árréssel árulandó, és hajrá, nézzük kié fogy jobban.
Na az lenne ám az igazi droidgyártás. A Samsung valszeg magához is nyúlna egyből.
-
pushalias
addikt
válasz
Barthezz2 #16458 üzenetére
Most az van, hogy a MS azt ígéri, hogy idézem: „[the latest] update [expected to start rolling out to existing Windows Phone 8 phones later this summer] includes hundreds of other small quality improvements.”
Mik lehetnek azok? Mert ez a hundredz azért már elég komolyan néz ki (és egyben utólagos [ön]kritika is).
-
válasz
Oppenheimer #16465 üzenetére
te is az voltál, csak átváltoztál egy olyan android droiddá, aki wp-t használ
-
gzbotii
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #16460 üzenetére
Használható a Symbian is, és akkor most isteníthetnénk azt azzal a 808-as hülyegyerekkel.
Az ájfón egy másik dolog, Mindenki eldönti ki ad rá pénzt és mennyit. Én a sajátomat egy mostani SGSIII árán vettem és a következőt is ezen az áron fogom, ami valszeg majd egy 5-ös lesz. Mert nekem elég és cserébe nem csak jól működik, de nincs meg a kedvem sem ahhoz, hogy újra és újra le akarjam köpni, mert egy olyan alternatíva amit kényszerből kell használnom. Számomra.
-
Én nem védem, de nem is szidom. Amire kell, használható, és ennyi. Nem veszek hetente telefont, csak 1,5-2 évente, és egyszerűen nem volt jobb. WP nem olcsóbb, de szarabb, az iPhone-ért én meg nem fogok az Apple-nek egy valag pénzt kiadni, mert jó, meg szép, de rohadtul nem ér annyit. Ennyi.
De a te véleményed, a sajátod, szóval..
-
Blyan
félisten
válasz
Barthezz2 #16458 üzenetére
Métely, és kész. Egy fostalicska lopott ötletek alapján, amit alsó pénzen beetettek az embereknek, és most már két hetente vesznek újabb telefonokat amiatt, mert abban több RAM, nagyobb felbontás és jaj, 4.1.11111111 helyett 4.1.11111112 van fut rajta,
Lehet védeni a droidot, de nem kellene. Én megértem, hogy Neked bejön most és élvezettel használod, mert a WP nem adta meg a jót és szépet. De ettől még nem lesz más a véleményem.
Métely, barátom, egy igazi métely, az drogok mobilkommunikációs megtestesítője. Vagy a sáskáké.
Függetlenül ettől persze tudom és elhiszem, hogy jól használható. Főleg mostanában.
-
Mert a WP-ben nincsenek mi?
Csak a kurva OS kiforratlansága az ami baja van ennek a tetves WP-nek. A droid bármilyen erős hw-rel is van, ugyanaz a katyvasz förmedvény marad ami volt, tele rühes alkalmazásokkal. Alapvetően megértem Jobs-t hogy el akarta törölni a föld színéről is. Tényleg egy métely.
Igyekezzünk kerülni a sértődést, mert tényleg semmi személyes, de kb pont ez az a hozzáállás, ami miatt én meg rühellem apple fanok népes táborát. Azért ennyire ne szálljunk el az iOs-től, meg az iPhone-tól se. Egyrészt, szerintem ma már marhára nem elég, hogy a 2-3-4 éve megálmodott rendszert csinosítgatják csak, másrészt a hw fölényük is kezd rendesen eltűnni.
Én nem mondom, hogy nem jó az iOs(attól a ténytől eltekintve, hogy én nem használnám), de azért a droid sincs annyira "métely", mint állítod. Bár of course, lehet én vagyok balfasz, hogy csak normális appokat tudok használni rajta, és minden működik, ahogy szeretném. Persze, akad, röcög, ez droid, de azért messze nem métely..
A WP meg ücsörög a seggén és nem tudom mire vár. Egy baromi jó rendszer lenne, meg merem kockáztatni, hogy jobb mint az iOs(appok számát most ne vegyük), ha minden működne, aminek kell, és nem hiányoznának alapvető dolgok belőle.
Na no offense, csak egy vélemény
-
gzbotii
nagyúr
Nekem a legszinpatikusabb gyarto, meg mindig a HTC. Vannak hibai, de a One S, One X, One V szerintem nagyon is pofas keszulekek, a UI ott van (de ez persze a 2012+ modelekre, Sensation es tarsai mellenyulas, szvsz).
Sony szep keszuleket gyart, de az a UI
Ja, es LG-tol ket keszuelekt fogadnek el, ha valaki hozzamvagna: N4 es Optimus G
-
Lall
veterán
válasz
gzbotii #16453 üzenetére
Dehogy is. Nem vagyok óvodás.
Sőt, mint írtam a topikban, ezt a variánsát az S4-nek egy kurva jó ajánlatnak tartom. Igaz egy bökkenő van vele, SAMSUNG!
btw, tegnap elmélkedtem azon, hogy kb. 1 éve nem nyitottam meg LG tesztet, hírt. Annyira hidegen hagy az a másik foskazán gyártó.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16454 üzenetére
8X-ert kapnal egy ebedet valahol... Talan, valahol, valaki megsajnalna egy szaraz kifli sarkaval azert
-
Oppenheimer
nagyúr
Gecc nem hoztam magammal pénzt, fordulhatok haza, mert éhenhalnék este 7ig
-
gzbotii
nagyúr
Nem mondom, hogy az egyseges kinezetu es jo funkcionalitasu iOS progik nem faszantosak meg minden, de amiket en hasznalok appok, nem neznek ki s**rul...Holo UI-hoz igazodnak, meg minden hasonlo...
De lehet en hasznalok rossz app-okat (Adobe reader, ES file explorer, Instagram, FB, Gmail, Twitter, Chrome, MX Player, Power AMP, 1Whetater, YouTube)Bar hazudnek, ha azt mondanam, nem hianyzik az i4-em, amit eladtam, mert epp penzre volt szuksegem...
Bar ma nem erne csak 200 lejjel (15.000Ft) kevesebbet -
Воланд
titán
-
válasz
Oppenheimer #16444 üzenetére
ha csak az androidból befolyó lóvét ölik bele, akkor is vígan fejlesztgethetnek az android korszak végéig
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #16447 üzenetére
De majd a WP19, azt azért érdemes megvárni, nem pedig gyáva módon platformot váltani.
-
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #16441 üzenetére
Csak a kurva OS kiforratlansága az ami baja van ennek a tetves WP-nek. A droid bármilyen erős hw-rel is van, ugyanaz a katyvasz förmedvény marad ami volt, tele rühes alkalmazásokkal. Alapvetően megértem Jobs-t hogy el akarta törölni a föld színéről is. Tényleg egy métely.
De nekem pl iOS júzerként semmi nem hiányzik amiért androidot kellene vennem, legyen bármilyen gyors is meg nagy kijelző.
És ezt kellene elérnie ennek a balfasz MS-nak is, de én nem is értem mit képzelnek.(#16444) Oppenheimer
Én is ezt gondolom. Azt nem, hogy fel kéne adniuk, de hogy WP feltámadás sosem lesz, azt már egyre jobban hiszem.
És tényleg, amit nem fogok fel, hogy a MS-nál ezzel hogy lehetnek elégedettek. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
gzbotii #16441 üzenetére
Te idoben el tudtál menekülni a süllyedő hajóról.
Én már azon az állásponton vagyok, hogy a WP-nek nincs jövője, a Microsoft meg fel is adhatna a mobil piacot. szerintem sokkal tobb penzt ölnek a fejlesztésébe, mint amennyit hozni fognak a licenszek valaha is.
kiveve, ha elégedtek a 3%-os reszesedesukkel.
omg egy 40 év körüli foszer nagyon durván csekkolja a 20 éves fullos sunat a buszon
mar nekem kellemetlen
lalll te vagy az?
-
catroot
veterán
Az milyen már, amikor egy csaj a barátjának úgy köszöni meg az estét (mozizás), hogy kiírja a fészre (közben betegeli a nevét)?
Ez kb. az a szint, amikor valaki így kíván a saját testvérének/anyjának/apjának boldog születésnapot...
ja és együtt élnek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #16438 üzenetére
Igen, ezt tudom jol. De akkor is ugy nez ki, mint egy SGS4
En is zsigerbol utaltam a droidot, es csak a WP szlogennel nyomultam, DE ez akkor, amikor a legerosebb keszulek HW-ben az SGS1 meg Desire volt,2.1/ 2.2-vel.
Azert most mas vilag van. Kozben van olyan, hogy 4 magos proci, HD kijelzok, Android 4.1 es egy (meg mindig) gyerekbetegsegekkel kuzdo WP. 2011 juliusaban is mindenki azt mondta, ezek gyerekbetegsegek, friss platform, javitjak oket hamarosan. 2013 majusat irjuk.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #16429 üzenetére
Pedig ez elég beteg lenne:
-
Oppenheimer
nagyúr
2! Akkor meg elégedett wp7 user votlam, mert annak tisztaban voltam a hibáival, de álmomban sem gondoltam volna, hogy a wp8 ilyen rossz lesz.
Pedig irtam is ide a topikba hogy mennyit álmodtam WP8-cal
Boti: bejelentettek egy Galaxy s4 variánst Stock androiddal es a Google fogja árulni.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #16433 üzenetére
Soha többé droid, valami ilyesmi volt az aláírásod egy éve.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Nexus 4?
Galaxy Nexushogy legyen AMOLED is. -
válasz
Tökéletes telefont nem éri meg gyártani..
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Pttypang #16432 üzenetére
Ja, most a 8x-emen 900 megabajtnyi telepített app melle egy 6gbos other mappa társul, alig van valami a 16gbos telomon, de nincs rajta szabad hely.
igazabol nem vagyok semmilyen berenc, csak MS hater, es az tetszik a legjobban, ami epp a legjobb szamomra. Es a wp8 bizony nagyon szar. a 2.1es Huawei tabletem kiforrottabb, ha a sebességtől eltekintünk.
-
Oppenheimer
nagyúr
Amúgy emberek, a nexus Galaxy s4 nekem instant get
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #16429 üzenetére
cartoonusitva elég nehéz is lenne felismerni.
-
dejaris
addikt
Most esett le, hogy Oppenheimer egy valos ember.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #16412 üzenetére
Ráadásul a kommentek között is érdemes szétnézni. És közben az átlag júzer persze vígan használja a Google ártatlan szolgáltatásait.
-
Воланд
titán
válasz
Oppenheimer #16410 üzenetére
"Röviden?
Igen lehallgathatja. Igazából nem ő hanem a FBI ha úgy akarja.
Hosszabban?
Ide másolom azt amit már írtam ebben az ügyben:
1. "A skype arról volt híres hogy nem engedett az FBI-nak amikor az le akarta hallgatni beszélgetéseket. Erre odáig fajult a helyzet hogy majdnem fel kellett számolni a céget. Ez után jött az MS és bevásárolt. Valamint egyből tett egy közleményt miszerint "teljes mértékben együtt fog működni a kormányszervezetekkel". Ennek a közleménynek hatására simán átment az akvizíció.
Szóval már akkor lehetett tudni hogy változás lesz. A lényegi változás viszont akkor állt be mikor hálózat forgalomból analizálásból kiderült hogy az eddigi p2p skype beszéllgetésekbe az MS "befejlesztett" egy 3rdparty-t, ey proxy-t ami teljes RTP adatfolyamot megkapja. No ez a lehallgató cucc.
A gond még az is hogy ez a proxy nagyban okolható az egyre szarabb minőség miatt, mert azt ott nem lehet eléggé skálázni hogy bírja a terhelést."2. http://rt.com/usa/microsoft-eavesdropping-skype-patent-867/
http://memeburn.com/2011/07/microsoft-and-skype-set-to-allow-backdoor-eavesdropping/
"Wiretapping is nothing new in the telecom area, and, following the purchase of Skype, Microsoft has entered this market. Since it’s a US-based company, it’s obliged by law to ensure wiretapping capabilities for its infrastructure, in order to comply with the Communications Assistance for Law Enforcement Act CALEA), passed in 1994, “requiring telecommunications carriers and manufacturers of telecommunications equipment modify and design their equipment, facilities, and services to ensure they have built-in surveillance capabilities, allowing federal agencies to monitor all telephone, broadband internet, and VoIP traffic in real-time.”
3. Itthon is hasonló helyzet. MINDEN telekom szolgáltató köteles megteremteni a lehetőségét annak hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat emberei lehallgathassák a hálózaton folytatott tetszőleges beszélgetést.
4. Akit ez zavar az használjon alternatív kommunikációs lehetőségeket.
http://www.infoanarchy.org/en/Encrypted_Chat_Clients"
Dobi Sándor, vnext.hu, fb csoport
-
dejaris
addikt
válasz
Nice try
Betehetnel az ilyenek vegere egy fizetett google hirdetes szoveget is
-
Psychonaut
veterán
válasz
Akkor olvasd el ezt is, mielőtt egy forrás alapján ítélkezel és szégyenteljesnek tartasz valamit.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Evente 1x lepek fel oda, nem is hasznaltam vilag eletemben rendszeresen, szoval nem erdekel ez a resze
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezt elég szégyenteljesnek tartom.
-
dejaris
addikt
válasz
gzbotii #16405 üzenetére
Jaj ez mekkor egy vicc volt nekem
Egy ev elbiralas utan kaptam meg. Eskut tenni nem tehettem mert nem tudtam igazolni magam, szemelyi nem volt eleg nekik. El kellet menjek a bevandorlasi hivatalba ujra, hogy elvegyem a letelepedesi engedelyt, ami mar nem volt meg, mert mikor elkeszult nem mentem el erte, es bezuztak. Na csinaltak egy ujat, azzal elmentem eskudni, ahol elvettek a kartyat es visszakuldtek bezuzatni.
-
gzbotii
nagyúr
Megvan a szulinapi ajandekom!
Majus 22.-en reggel 10re megyek a Magyar konzulatusra letenni az allampolgari eskut
-
Blyan
félisten
Neki nem csak a szemét lőném ki... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Tenisz topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest